Fără categorieLiga IVFotbal

Topologul Galicea şi Luncavăţul Popeşti se înfruntă în derbiul Seriei Nord din Liga a IV-a

Negrescu_Tica* meciul are loc duminică, 6 martie, de la ora 12.00, pe stadionul din localitatea administrată de Ion Năfliu şi Florea Udrea

După ce a pierdut calificarea în sferturile Cupei României – faza judeţeană (2-2 după 90 de minute şi 2-5 în prelungiri, cu Voinţa Orleşti), Topologul Galicea reîncepe, în această săptămână, lupta pentru promovare în Superligă. Cu trei etape înainte de finele sezonului regulat, Adi Glăvan & Co. sunt lideri incontestabili în Seria Nord din Liga a IV-a, având 38 de puncte în cont. Secondanta Stejarul 2009 Vlădeşti are 32, în timp ce echipa de pe locul 3, Luncavăţul Popeşti, a strâns doar 31 în primele 15 runde. Aşadar, promovarea e departe de a fi decisă.

Galicenii nu vor să le permită rivalelor să reintre în lupta pentru promovare

În week-end, va avea loc şi primul derbi din această primăvară dintre cele trei fruntaşe, la Galicea urmând a se înfrunta echipa locală, Topologul, şi Luncavăţul Popeşti. Echipa lui Tică Negrescu a rămas principala contracandidată la locul 1, mai ales că la Vlădeşti s-a cam „spart” gaşca în această iarnă. Tocmai de aceea, galicenii vor neapărat să obţină un rezultat pozitiv în confruntarea de duminică, 6 martie, de la ora 12.00, pentru ca diferenţa de puncte faţă de popeşteni să nu se micşoreze, ci dimpotrivă, să crească! (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button