Topologul Galicea şi-a redus şansele de a deveni campioană

Glavan_Adi_2016_04 copy* după cel de-al doilea eşec consecutiv pe teren propriu cu rivala Luncavăţul Popeşti

Topologul Galicea şi-a compromis serios şansele de a mai fi campioană în Seria Nord din Liga a IV-a, după cea de-a doua înfrângere suferită în acest sezon pe teren propriu, în faţa rivalei Luncavăţul Popeşti (1-2). La final, antrenorul galicenilor, Adi Glăvan, i-a felicitat pe adversari pentru victoria obţinută. „Ce pot să mai spun după această nouă înfrângere? Cei din Popeşti au fost mai buni, ne-au bătut şi cu asta basta! Îi felicit pentru prestaţie şi îl felicit pe Tică Negrescu, care a alcătuit o echipă tânără, ce încearcă să joace un fotbal de calitate”, a declarat Glăvan. „Din punctul meu de vedere, echipa mea a jucat foarte bine, dar suferim în continuare la finalizare. Ca de obicei! Noi ratăm, iar adversarii o bagă în poartă!

Am condus ca şi data trecută cu 1-0, apoi am ratat o ocazie imensă, mingea fiind scoasă cu capul de pe linia porţii. Popeştenii ne-au egalat spre finalul primei reprize, prin minutul 42. Ghinionul se ţine lanţ de noi, am mai pus asta. Vom vedea ce se va întâmpla până la final, oricum, noi ne jucăm şansa până la capăt”, a adăugat antrenorul-jucător de la Topologul Galicea.
Pentru echipa fondată de viceprimarul Florea Udrea, va urma o pauză de trei săptămâni, pentru că nu se va juca fotbal de Paşti în Liga a IV-a, iar apoi pentru că Topologul va sta în prima rundă din returul play-off-ului. Timp suficient aşadar pentru ca Adi Glăvan să pună din nou lucrurile în ordine la Galicea. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button