Acasă Superliga Toma Peștereanu, decizie ȘOC! ”Am încheiat capitolul FOTBAL! Să investească cine vrea....

Toma Peștereanu, decizie ȘOC! ”Am încheiat capitolul FOTBAL! Să investească cine vrea. E bătaie de joc ce s-a întâmplat”

982
0

Minerul Costești a ratat șansa de a lupta pe teren pentru promovarea în Liga a III-a, după ce FRF nu a validat testele pentru Coronavirus făcute de jucătorii și oficialii campioanei Vâlcii. Decizia luată de conducerea forului fotbalistic național l-a dezamăgit profund pe primarul din Costești, Toma Peștereanu, care a anunțat că se retrage din fotbal.

”Testele care s-au făcut nu sunt recunoscute. Asta e România în care trăim. Sunt tot felul de teste, serologic, PCR, nu am înțeles nici eu exact. Păcat că s-au cheltuit bani. Federația, la Liga I, poate să amâne meciuri, chiar dacă e vorba despre echipe cu cazuri de Coronavirus, dar la noi nu poate. Mai erau disponibile alte două date, pe 5 și 9 august. Putea să se joace atunci meciul, dacă au decis să nu valideze testele noastre. Sau puteau să ne anunțe imediat că nu sunt bune, nu după atâtea ore. Poate mai puteam face ceva. E păcat că s-au cheltuit niște bani și nu s-a mers până la sfârșit. Asta mă deranjează, că la Liga I se poate reprograma meciul, dar la barajul pentru promovarea în Liga a III-a nu se poate. Ei își bat joc de oamenii care vor să facă ceva. Dar să fie sănătoși! Eu unul nu mai sunt dispus să mă implic în fotbal! În felul în care te tratează nu ai cum să continui. E bătaie de joc la adresa unor echipe mici. Sunt total dezamăgit. Am încheiat capitolul FOTBAL. Am trecut prin prea multe timp de doi ani de zile și nu știu dacă merită. Păcat de băieții aceștia, că au muncit și ei, s-au antrenat pe unde au putut. Asta e marea dezamăgire. Te antrenezi pe coclauri, ca să ce? De ce ne-au dat răspunsul tocmai seara? De ce nu ne-au anunțat imediat cum le-am trimis rezultatele că nu sunt bune testele? Bătaie de joc! Nu se gândește nimeni la asta. Federația trebuie să ne dea banii înapoi, pentru că s-au făcut eforturi, sacrificii. E păcat de noi, de toată lumea. Ne-am dat peste cap să obținem CIS-ul, ne-am dorit să jucăm acest baraj. Sunt profund dezamăgit de atitudinea FRF, de nepăsare. Până la urmă, ce vină am avut noi că a apărut pandemia? Federația ar fi trebuit să găsească o soluție să plătească ea testele, nu noi. Dacă voiau să aibă echipe! Dacă pierdeam pe teren, era altceva. Dacă astea sunt regulamentele, să fie sănătoși, să rămână singuri cu ele. Nu așa faci fotbal, performanță. Eu unul mi-am luat «La revedere». Să investească cine vrea! Atât am putut, am dus echipa pe locul I. Mai mult nu pot. Să vină alții să facă. Eu nu mai pot”, a declarat primarul comunei Costești. (S.S.)