Acasă Diverse Ținută de primăvară – ce geci sunt must have-uri în acest sezon?

Ținută de primăvară – ce geci sunt must have-uri în acest sezon?

123
0

Temperaturile din ce în ce mai blânde sunt motivul pentru care încerci să descoperi care sunt cele mai bune soluții pentru primăvară. Care sunt tendinţele? Ce geci şi jachete nu trebuie să îţi lipsească din garderoba? Cum crezi combinaţii geniale? Acestea sunt câteva dintre punctele pe care le vom discuta în rândurile următoare.

Care sunt tendinţele în acest sezon?

Anul 2022 se anunţă a fi unul ieşit din tipare. Cu siguranţă, se păstrează energia sezonului trecut, însă avem şi numeroase noutăţi. În 2022 se poartă tăieturile ample şi accesorizările ostentative. Se poartă asimetriile, deci sunt pe val jachete dama interesante, prevăzute cu franjuri, buzunare sau nasturi şi ţinte metalice.

Aceasta primăvară se anunţă bogate în culori, amatoarele ce pun preț pe tendințe pot crea outfituri incendiare cu geci de blugi colorate ori  jachete din piele asortate cu coliere şi mărgele. Accesoriile sunt must have-uri în acest an, de aceea merită să li se acorde toată atenția. Tendinţele sunt prietenoase şi cu doamnele şi domnişoarele ce pun preţ pe versatilitate şi confort. Jachetele din blugi continuă să fie vedete, să se regăsească în ţinutele casual, stradale dar şi în cele urbane autentice.

Cum crezi combinaţii geniale?

Orice femeie care are puţină imaginaţie şi ține cont de recomandările specialiştilor în styling pot crea outfituri incendiare. Ţinutele casual urbane pot fi realizate, cu uşurinţă,  în jurul pieselor clasice din garderobă: rochia cu imprimeu, geaca denim, colanţii multicolori şi cămaşa cadrilată sunt câteva dintre articolele cu ajutorul cărora se pot crea stilizări distinse. Secretul unui look distins stă în accesorii. Poți alege şnururi, mărgele, pălării, ceasuri şi genţi cu personalitate pentru a desăvârşi combinații incendiare.

Pentru ținutele în stil sport vedete rămân: colanți comozi, tricouri cu imprimeuri, bluze şi hanorace multicolore. Aceste piese combinate cu sneakersi moderni, vor crea outfituri comode dar expresive.

Care sunt must have-urile dina cest sezon?

Dacă spunem ţinute îndrăzneţe, cu siguranţă, spunem geci şi jachete cu strasuri, cu accesorizări bogate ori variante cu imprimeuri expresive. Asocierile alb-negru, elementele în stil army sunt în acest sezon vedete. Dacă mizezi pe geci din denim în alb negru ori pe variantele în stil camuflaj nu dai greş.

Domnişoarele ce pun preţ pe versatilitate pot miza pe variantele clasic de  geci din piele, ori variantele matlasate, care permit crearea unor outfituri urbane cu personalitate în jurul accesoriilor.

Femeile care apreciază ţinutele sport, confortabile se vor bucura de geci sport în culori vibrante. Acestea pot fi combinate cu orice ocazie cu blugi, pantaloni de trening ori colanti damă comozi pentru drumeţie.

Sursa de imagine:
Nina Buday / Shutterstock.com