Acasă Liga IV Tiki-Taka FCPO! Gânduri de promovare pentru lidera Ligii a IV-a

Tiki-Taka FCPO! Gânduri de promovare pentru lidera Ligii a IV-a

470
0

FC Păuşeşti Otăsău a început în trombă noul sezon al Ligii a IV-a. Vicecampioana din mini campionatul trecut s-a instalat din start în fotoliul de lideră, după victoria categorică obţinută, pe teren propriu, în faţa celor de la Olympic. Partida s-a încheiat la scorul de 9-0 în favoarea gazdelor. ”Balul” a fost deschis de Costinel Ilie, în minutul 10. În minutul 16, Filipoiu a dublat avantajul. La jumătatea reprizei era deja 3-0. Bîrlogeanu a executat perfect o lovitură liberă obţinută în preajma suprafeţei de pedeapsă adverse. Spectacolul a continuat în partea secundă. La trei minute de la reluare, Filipoiu şi-a trecut în cont dubla. Apoi a fost rândul lui Fistogeanu să-şi adauge numele pe lista marcatorilor. Cu 20 de minute înainte de final, Ilie a marcat din nou, de această dată pentru 6-0. În minutul 72, FCPO a primit şi o lovitură de pedeapsă. Mai bine nu se acorda. În loc de bucurie, a stârnit discuţii în tabăra celor de la Păuşeşti. A executat-o Fistogeanu, care a şi ratat, iar Bîrlogeanu s-a supărat şi, nervos, a părăsit terenul de joc. ”Fisto” s-a revanşat în minutul 89, când a pus cireaşa pe tort, marcând pentru 9-0. Înainte mai punctaseră Filipoiu, pentru a treia oară în acest meci, dar şi Aldescu, proaspăt intrat pe teren, după o acţiune individuală, finalizată elegant. Succesul categoric i-a entuziasmat pe oficialii echipei gazdă.

”Vin şapte meciuri grele! Dacă învingem, anul viitor jucăm la Liga 3! Eu îmi doresc asta. Jucăm la Pietrari, am discutat cu colegul Nicuşor Moraru, iar juniorii republicani vor juca la Pauşeşti!”, a transmis primarul din Păuşeşti Otăsău, Cătălin Avan.
În ceea ce-i priveşte pe cei de la Olympic, scopul lor este să le ofere şansa tinerilor să prindă experienţă într-un campionat de seniori. Echipa e formată în majoritate din juniori, copii de până în 18 ani. Pe lângă ei, Floricu, Leo Ştefan, Făurar, Cosmin Popa, iar pe bancă, Dan Bărbuţ, care îi încurajează, le oferă încredere. E clar că în acest proiect nu se va putea pune bază pe rezultate. Important este ca echipa să aibă continuitate.
ACS Olympic: Tudose – Făurar, Mitrea, Mihai, Leo Ştefan, Marcu, Alex Bărbuţ, Ştefănescu, C. Popa, Floricu, Georgescu. Au mai jucat: Peleşca, Stancu şi Ionescu.
FC Păuşeşti Otăsău: Dumitrescu – Roman, Vişan, Fistogeanu, Boncioiu, Despoiu, Popa, Bîrlogeanu, Ilea, Filipoiu, Ilie. Au mai jucat: Aldescu, Olaru, Neaţă, Dumitricu, Şerban.