Tică Negrescu & Co. au terminat sezonul regulat al Ligii a IV-a pe locul 2

Negrescu_TicaLUNCAVĂŢUL POPEŞTI – FORESTA MĂLAIA 1-0

Luncavăţul Popeşti a încheiat cu o victorie sezonul regulat al Ligii a IV-a: 1-0, pe teren propriu, cu Foresta Mălaia. Unicul gol al confruntării de sâmbăta trecută a fost marcat de tânărul atacant Robert Bărbuşi, în minutul 5. Ulterior, jucătorii pregătiţi de Tică Negrescu şi-au mai creat alte 4-5 ocazii de a-şi majora diferenţa, dar le-au ratat cu nonşalanţă, chiar şi din situaţii de „unu contra unu” cu portarul advers. În schimb, Foresta Măalaia a fost periculoasă în special la fazele fixe. „A fost un meci greu pentru noi, am întâlnit o echipă foarte bună, care ne-a pus multe probleme, de aceea a şi rezultat un joc de luptă. Cei de la Foresta Mălaia au tras tare, deoarece n-au vrut să ne lase să ne distanţăm la 13 puncte în clasament. Practic, şi-au cam jucat ultima şansă la locul 2, cum se spune! Noi am fost mai buni, pe ansamblu, dar ne-am întrebuinţat serios pentru a ne apropia victoria. Ce-i drept, ne-a fost puţin frică de acest meci, deoarece nu i-am putut avea la dispoziţie pe portarul Alexandru Albici, pe Dumitru Bădălan („Dopu”) şi nici pe atacantul Claudiu Popescu.

E puţină degrigoladă şi la noi în echipă dacă ne lipsesc vreo 3-4, trebuie să recunoaşte, aşa că e bine că ne-am impus în aceste condiţii”, a afirmat Tică Negrescu, antrenorul-jucător al echipei Luncavăţul Popeşti.

Ambele echipe au terminat meciul în inferioritate numerică

Demn de precizat mai este şi faptul că ambele echipe au terminat jocul de sâmbăta trecută în inferioritate numerică, după o „încăierare între doi jucători, care s-a petrecut în minutul 92. Astfel, centralul Claudiu Tomoiagă i-a eliminat de pe teren pe Andrei Neagoe (de la Luncavăţul Popeşti) şi pe Mădălin Târş (de la Foresta Mălaia). „E adevărat că meciul a fost unul cu scântei, dar consider că niciunul dintre cei doi fotbalişti eliminaţi la final nu a meritat cartonaşul roşu din partea arbitrului”, a conchis Negrescu.
După victoria la limită repurtată în faţa echipei Foresta Mălaia (1-0), Luncavăţul Popeşti a terminat sezonul regulat al Ligii a IV-a pe locul 2, la doar o „lungime” în spatele liderei Topologul Galicea. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button