Acasă Liga V Terenul de la Budeşti nu le-a purtat noroc mihăeştenilor. Doar un punct...

Terenul de la Budeşti nu le-a purtat noroc mihăeştenilor. Doar un punct cu Roeşti. Gazdele au marcat şi în poarta adversarilor, dar şi în cea proprie

523
0

Pentru că terenul de la Mihăeşti nu poate fi încă folosit, echipa de fotbal locală, din Liga a V-a, s-a mutat pe sinteticul din Zăvoi. Acolo şi-a dorit să joace şi partida cu Roeşti, numai că terenul 2 din cadrul stadionului Municipal nu a fost disponbil pentru duminică. Oficialii de la Comerţul nu au acceptat să vină sâmbătă, motivând că nu-şi vor putea strânge lotul. În aceste condiţii, AS Mihăeşti a mers pe varianta Budeşti, acolo unde a găsit înţelegere. Terenul de la Budeşti nu le-a purtat noroc lui Lucian Briceag şi colegilor săi. Au pierdut două puncte din confruntarea cu Roeşti. Partida s-a încheiat la scorul de 1-1. Gazdele au marcat atât în poarta adversarilor, prin Cristi Barbu, cât şi în cea proprie, după o lovitură liberă de la centrul terenului. Pătraşcu a vrut să respingă în faţă, dar a deviat mingea în propria poartă. Rezultatul de la pauză a fost şi cel final, iar Mihăeşti a căzut pe locul 4 în Liga a V-a.
”Echipa din Roeşti a venit determinată, cu gândul să ia punct sau puncte din acest meci. Noi am fost mai pe călcâie, un pic indolenţi, aş putea spune. Chiar dacă am controlat jocul în repriza a doua nu am mai reuşit să înscriem şi să facem diferenţa. E clar că adversarii au fost mult mai determinaţi decât noi. Au jucat foarte bine, organizat, au alergat toţi, de la primul până la ultimul. Ne-a jucat şi terenul feste. Ambele echipe am jucat pe aceeaşi suprafaţă, dar cred că i-a ajutat mai mult pe ei în condiţiile date. Probabil vom mai juca încă două meciuri de pe teren propriu tot în deplasare. În mod normal în sâmbăta Paştelui revenim la Mihăeşti. Până atunci, trebuie să ne concentrăm pe jocurile pe care le avem. Mergem acum la Vocieşti cu gândul la victorie, bineînţeles”, a spus Lucian Briceag, atacantul echipei din Mihăeşti.