Acasă Diverse Teatrul „Ariel” îl aduce pe Magician la Râmnicu Vâlcea

Teatrul „Ariel” îl aduce pe Magician la Râmnicu Vâlcea

39
0

Teatrul Municipal „Ariel” continuă stagiunea estivală cu o serie de spectacole pentru copii, avându-l ca protagonist pe celebrul Magician, şi anume pe actorul Marian Râlea. Aceste spectacole ce fac parte din programul „La Strada”, program de evenimente artistice cunoscut de publicul vâlcean din 2018. Spectacolele se vor juca, începând cu ora 19:00, la Arenele Traian, pe 14, 15 şi 21 august, dar şi pe 6 septembrie 2020, fiind organizate sub patronajul Primăriei Municipiului „Râmnicu Vâlcea”. Aşadar, Teatrul „Ariel” încă nu a luat vacanţă. Iar Magicianul vă aşteaptă la teatru!

DRUMUL LUI FĂT FRUMOS
14 august, ora 19:00, la Arenele Traian
Preţ bilet 10 lei – Rezervări 0741287911

Scurtă descriere a spectacolului: Pe drumul lui Făt Frumos cei mici îi vor întâlni în acest an pe Bunii şi Răii din poveştile românilor. Cunoaşterea poveştilor şi a basmelor noastre de către cei mici este o promisiune pe care am făcut-o „moşilor” noştri şi pe care avem datoria să o împlinim. Pornind de la premiza că mitologia naţională trebuie să facă parte din educaţia copiilor, festivalul îşi propune punerea în valoare a poveştilor românilor cu ajutorul jocului şi a formelor teatrale! Caracterul evenimentelor va fi unul interactiv, copiii participanţi devenind astfel eroii din poveşti.

JUDECATA POVEŞTILOR
15 august, ora 19:00, la Arenele Traian
Preţ bilet 10 lei – Rezervări 0741287911
Scurtă descriere a spectacolului: Oare lupul este atât de vinovat precum scrie în poveste? În poveştile noastre cei răi nu sunt chiar atât de răi… A venit momentul să judecăm împreună poveştile şi astfel să aflăm care este adevărul!