Acasă Politica Susţinut de Guvern şi de viitorul preşedinte CJV Buican, Daniel Ţîru vrea...

Susţinut de Guvern şi de viitorul preşedinte CJV Buican, Daniel Ţîru vrea şi poate să dezvolte comuna Lăcusteni 

302
0
Daniel Ţîru

Daniel Ţîru candidează din partea PNL pentru funcţia de primar al comunei Lăcusteni şi, fără îndoială, este singurul care nu doar îşi asumă o serie de angajamente faţă de cetăţenii din localitate, ci are şi puterea şi dorinţa de a le pune în practică. Spunem acest lucru având în vedere că, cel puţin pentru patru ani de acum înainte, PNL va fi la guvernare, iar deputatul Cristian Buican va fi preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea după 27 septembrie.

 

Sigur, există şi alte argumente, dar revenind la angajamentele lui Daniel Ţîru şi ale echipei PNL, trebuie să vă mai spunem că, în situaţia în care oamenii din Lăcusteni vor lua o decizie înţeleaptă şi inspirată, această comună va porni pe un drum european, al dezvoltării. Nu va mai fi, ca în trecut, „locul în care nu s-a întâmplat nimic”. „Mult timp ne-am lăsat destinul în mâna unor neaveniți. Mult timp am crezut în oamenii care nu au pus suflet în ceea trebuia făcut, dar au pus suflet în interesul personal. Mult timp i-am lăsat să ne conducă pe unii care nu s-au simțit legați de aceste locuri. De aceea, este timpul că noi locuitorii comunei Lăcusteni, să ne implicăm activ în reconstruirea comunei noastre. De aceea este nevoie de  schimbare, iar noi vă propunem o nouă echipă cu care împreună vom schimbă Lăcusteniul, pentru că vrem, pentru că știm, pentru că putem!”, a transmis, în acest context, Daniel Ţîru, candidatul PNL pentru funcţia de primar al comunei Lăcusteni.

Obiectivele sale au la bază discuţiile cu oamenii din comună: primarul va respecta cu sfinţenie legea şi îi va respecta pe cetăţeni. Va fi imparţial şi va lua decizii corecte. De asemenea: va lua măsuri pentru crearea de noi locuri de muncă, inclusiv prin demararea lucrărilor şi obiectivelor necesare în comună, va demara proiectul de introducere de alimentare cu gaze, sprijinit de Guvernul PNL, va accelera procedurile de retrocedare a terenurilor forestiere şi de eliberare a titlurilor de proprietate, va continua „SĂRBĂTOAREA GRÂULUI” şi le va acorda facilităţi fiscale tuturor cetăţenilor din categoriile defavorizate. Totodată, Daniel Ţîru s-a angajat public să menţină taxele şi impozitele pentru terenuri şi locuinţe, la un nivel minim. Toate investiţiile, indiferent de sursa de finanţare, se vor face transparent şi cu avizul Consiliului Local. „Voi sprijini organele de poliţie pentru asigurarea liniştii şi siguranţei cetăţeanului în comună. Mă voi preocupa de sănătatea oamenilor, modernizarea unităţilor medicale şi voi rezolva problemele cetăţenilor. Bugetul local se va construi în funcţie de doleanţele oamenilor, iar banii vor fi cheltuiți cu prioritate pentru modernizarea comunei și a calității vieții locuitorilor. Trimestrial sau de câte ori va fi nevoie, voi face ședințe publice în toate satele şi voi discuta cu cetățenii problemele cu care se confruntă zi de zi. Voi da socoteală de modul în care se va cheltui banul public. Voi premia familiile care sărbătoresc nuntă de argint și nunta de aur. Voi stimula familiile care aduc pe lume nou născuți și le voi oferi trusouri în valoare de 1000 de lei”, a mai transmis candidatul PNL.

 

Priorități: – asfaltarea drumului comunal Delureni-Gănești; – asfaltarea drumului comunal Risipiți – Mazili; – asfaltarea drumului comunal Ciobănești și Contea, cu ulițele adiacente; – trotuare și piste de biciclete de-a lungul comunei Lăcusteni; – extinderea alimentării cu apă și canalizare în toate satele; – modernizarea drumurilor agricole care fac legătura cu comunele învecinate și care duc la terenurile agricole și forestiere.

 

Învățământ, cultură, sănătate și protecție socială: – modernizarea tuturor școlilor, a grădinițelor și terenurilor de sport, anveloparea unităţilor de învăţământ, dotarea acestora cu tablete și laptopuri, în vederea creșterii calității educaţiei pe plan local; burse de merit lunare pentru elevii cu rezultate bune la învățătură; dezvoltarea infrastructurii și a bazei didactice; încurajarea proiectelor de tip after-school; păstrarea unei strânse legături cu Familia, Școala și Biserica; înființarea unui cămin pentru persoanele neajutorate (cu 8 saloane, pentru început); înființarea căminului cultural și dotarea acestuia cu mobilier și aparatura necesară funcționării optime; atragerea de fonduri europene în vederea construirii unui bazin de înot și a unui teren de fotbal omologat F.R.F; acordarea de sprijin financiar și material tuturor persoanelor aflate în dificultate și persoanelor asistate social; reabilitarea celor trei biserici din Parohia Lăcusteni și construirea de spații pentru evenimentele bisericești din Parohie.

 

Mediu: amenajarea locuri de joacă la toate școlile și grădinițele din localitate; contractarea de urgență a unei firme de colectare a deșeurilor de la locuințele oamenilor din toate satele comunei; amenajarea bazei de agrement din Secetoaia cu montaj de mese și grătare precum și electrificarea zonei.

VOTAȚI  P.N.L!

VOTAȚI  DANIEL ȚÎRU!

Comandat de Partidul Naţional Liberal / Realizat de SC VILSPOPRESS SRL / Cod Unic de Identificare AEP 21200012