Acasă Box Susținere importantă în vremuri grele! Pugiliștii de la Chimia și CSȘ au...

Susținere importantă în vremuri grele! Pugiliștii de la Chimia și CSȘ au fost complet echipați

523
0

Joi, 24 septembrie, la Arenele Traian, Asociația Județeană de Box a organizat o festivitate de premiere. Au fost recompensați cu echipamente sportive 25 de tineri practicanți ai sportului cu mănuși, de la cluburile Chimia Rm. Vâlcea și CSȘ Rm. Vâlcea. Președintele AJ Box, Marius Anghel, a precizat că inițiativa i-a aparținut profesorului Marius Băluță și a fost sprijinită de Marcel Boboc, Mihai Barbu și alți sponsori. La evenimentul de la Arene, cu excepția lui Marius Băluță, au fost prezenți toți cei implicați în acest demers, dar și directorii celor două cluburi, CSȘ și Chimia, Mihai Ioniță, respectiv Lelioara Alexandrescu. Aceștia le-au mulțumit sponsorilor pentru gest și totodată sportivilor pentru faptul că nu au renunțat și au făcut sacrificii mari pentru a continua să practice boxul în aceste vremuri grele, în care le-a fost interzis accesul în sălile de antrenament. De asemenea, oficialii le-au transmis sportivilor să continue pe același drum și să aibă succes la competițiile care vor urma. Prima va fi săptămâna viitoare. La Giurgiu se va organiza Campionatul Național de Box pentru Seniori și Tineret. Marius Anghel, președintele AJ Box, a amintit și faptul că atunci când va fi posibil, se va organiza un turneu memorial în amintirea maestrului Eugen Petruș. Acesta a fost amânat din cauza restricțiilor impuse de autorități.

Ultimul care a luat cuvântul la festivitatea de la Arenele Traian a fost Marcel Boboc, care a avut un mesaj mobilizator pentru tinerii pugiliști: ”Copii, totul depinde de voi! Să faceți sport în continuare! Sportul înseamnă sănătate. Sunteți niște eroi ai zilelor pe care le trăim. Fiți bărbați, bateți-vă cu viața, cu sportul, cu adversarul! Toată viața e o luptă. Să nu renunțați niciodată la ea!”

De menționat ar mai fi că o parte din tinerii de la secțiile de box ale cluburilor Chimia și CSȘ nu au primit doar echipamente complete, treninguri, tricouri de prezentare, măști personalizate, ci și mănuși. ”Ce am făcut noi e o picătură de apă într-un ocean. Copiii au nevoie de mult mai multe decât le-am oferit. Vom continua să facem eforturi pentru a-i susține și încuraja să practice sport, să vină la box”, a mai adăugat Marcel Boboc. (S.S.)