Acasă Diverse Stop joc! Viitorul Pandurii Tg. Jiu nu a mai putut să evolueze...

Stop joc! Viitorul Pandurii Tg. Jiu nu a mai putut să evolueze în Liga a II-a după meciul de la Fedeleşoiu. Poate pierde trei puncte la ”masa verde”

212
0

După meciul din Cupa României, de 120 de minute, disputat la mijlocul săptămânii trecute, la Fedeleşoiu, cu Viitorul Dăeşti, Viitorul Pandurii Tg. Jiu nu a mai putut juca în Liga a II-a. Formaţia pregătită de Flavius Stoican a intrat în izolare pentru şapte zile după ce 9 jucători au fost depistaţi cu Coronavirus la testul efectuat imediat după meciul de la Dăeşti. Printre ei se află, se pare, inclusiv cel care a ratat la Fedeleşoiu o lovitură de pedeapsă, Andrei Dragu. Sâmbătă, 24 octombrie, Viitorul Pandurii Tg. Jiu trebuia să înfrunte, în deplasare, SCM Gloria Buzău. Partida va avea loc pe 4 noiembrie. Gorjenii ar putea pierde un meci din Liga a II-a la ”masa verde”.

Miercuri, 28 octombrie, au programată restanţa cu Aerostar Bacău. Un meci nu poate fi reprogramat de două ori. Prima dată nu s-a putut disputa din cauza gazdelor, iar dacă acum nu se va desfăşura din cauza oaspeţilor, ambele formaţii pot pierde jocul cu 3-0. În altă ordine de idei, în Cupa României regulamentul este diferit. Dacă un meci nu se poate disputa din cauza unei echipe, acesta va fi omologat cu scorul de 3-0 în favoarea celeilalte formaţii. Dacă cei de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu s-ar fi testat înainte de meciul de la Fedeleşoiu, iar situaţia ar fi fost cea descoperită două zile mai târziu, Viitorul Dăeşti s-ar fi putut califica în şaisprezecimi la ”masa verde”.