Acasă Liga III ”Ştiu că suporterii noştri sunt puţin dezamăgiţi. Vom arăta cu totul altă...

”Ştiu că suporterii noştri sunt puţin dezamăgiţi. Vom arăta cu totul altă faţă în partea a doua a campionatului”

350
0

Flacăra Horezu are în lot un jucător care a trecut prin Bundesliga. Este vorba despre constănţeanul Robert Burcea. Acesta a evoluat la nivel de juniori în campionatul german, după câţiva ani petrecuţi în curtea Academiei Gheorghe Hagi. Ulterior, s-a mutat cu familia în Germania. A avut acolo mai multe experienţe pe plan sportiv, fiind la un moment dat chiar în curtea celor de la Shalke 04. O suspendare, provocată de anumite discuţii legate de grila de formare, urmată de o accidentare l-au îndepărtat de echipă, a fost împrumutat la Rot Weiss Essen, apoi a jucat pentru FC Kray. În 2020 a ajuns la Vâlcea. A jucat pentru Viitorul Dăeşti, iar după despărţirea de formaţia din Fedeleşoiu a acceptat propunerea celor de la Flacăra Horezu. Robert a făcut o scurtă analiză a primei părţi a campionatului, exprimându-şi convingerea că în sezonul de primăvară lucrurile vor funcţiona mai bine:
”2021 a fost un an cu bune şi cu rele. Ne-am pregătit bine, am avut un start mai puţin plăcut de campionat, dacă mă raportez la primul meci, cu Slatina. După aceea am avut urcuşuri şi coborâşuri. A fost o pregătire de vară foarte intensă, de la meci la meci am stat din ce în ce mai bine din punct de vedere fizic, dar, din păcate, nu am profitat de multele ocazii pe care le-am avut aproape în fiecare meci. Dacă reuşeam să facem acest lucru, cu siguranţă nu am fi fost pe locul pe care ne aflăm acum. Am fost un lot unit, puternic. Totuşi, ne-ar fi ajutat şi 3-4 jucători cu experienţă. Am avut o medie de vârsta foarte fragedă. Cu siguranţă suporterii noştri sunt puţin dezamăgiţi. Pe această cale vreau să le transmit că vom arăta cu totul şi cu totul altă faţă în a doua parte a campionatului, chiar dacă evoluăm, după părerea mea, în cea mai puternică serie din Liga a 3-a. Aici, oricine poate bate pe oricine. Câştigi un meci, poţi urca pe loc de play-off, pierzi un joc, ai căzut imediat în subsolul clasamentului. Au plecat jucători. Acesta este fotbalul, sportul. Le doresc tuturor pe această cale mult succes în continuare”.
Burcea speră ca în 2022 să fie sănătos, să-şi realizeze obiectivele cu Flacăra Horezu, iar pe viitor să prindă un contract în străinătate.
”Sărbătorile le-am petrecut acasă, în Germania. Aici am familia. Am plecat de ani buni din România, aici m-am dezvoltat din toate punctele de vedere. «Acasă» este acolo unde îţi este familia şi unde te simţi împlinit sufleteşte. Că viaţa te plimbă din loc în loc… acesta e cursul ei. Cu siguranţă, mă gândesc în continuare la experienţe în străinătate, în Germania şi nu numai. Important este să fiu sănătos, să pot să cresc în continuare de la meci la meci, iar prin evoluţiile mele să ajut cât de mult pot echipa”, a adăugat jucătorul Flacărei.