Stejarul 2009 Vlădeşti a început play-off-ul cu trei puncte

Rogojina Ion (Stejarul 2009 Vladesti)* în runda inaugurală, Cristi Zotică şi coechipierii săi au învins cu un scor de forfait pe Lotru Brezoi

Stejarul 2009 Vlădeşti a debutat cu dreptul în play-off-ul Seriei Nord din Liga a IV-a, printr-o victorie la scor de fofait cu Lotru Brezoi: 3-0 (după 1-0, la pauză). Golurile au fost marcate de Cristi Zotică, Andrei Neagoe şi Răzvan Popescu. „A fost un meci fără probleme pentru noi, am bifat o vitorie lejeră. Doar trei goluri am putut să le dăm, dar scorul putea fi şi mai mare”, a precizat Constantin Rogojină, delegatul echipei Stejarul 2009 Vlădeşti. Formaţia primarului Sorin Ghiţă nu va juca în runda de la finele acestei săptămâni, dar apoi vor urma două meciuri de foc pentru „stejari”: în deplasare, la Luncavăţul Popeşti, şi pe teren propriu, cu Topologul Galicea.

„În condiţiile în care vom sta în această rundă, vom încerca să punem la punct un amical, probabil în compania unei grupe de juniori de la CSM Rm. Vâlcea. E singura variantă pe care o avem la dispoziţie, pentru că în rest nu prea avem cu cine să ne duelăm mai ales că toate celelalte echipe au programate meciuri oficiale. Important e să avem şi noi posibilitatea de a ne mai dezmorţi picioarele! Nici cu echipa care stă în Seria Sud, Unirea Laloşu, nu putem să facem un meci amical, deoarece e o distanţă cam mare între Vlădeşti şi Livezi şi, nici noi, nici ei, nu prea suntem dispuşi să facem un drum atât de lung, doar pentru un joc de pregătire”, a mai declarat Rogojină. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button