Acasă Atletism Ștefania Uță a fost din alt film la București! Eleva Alinei Enescu...

Ștefania Uță a fost din alt film la București! Eleva Alinei Enescu a bătut și senioarele! Gândul îi zboară către o medalie la FOTE

1397
0

Patru dintre elevele profesoarei Alina Enescu, de la Colegiul Național ”Mircea cel Bătrân” și CSM Onești s-au remarcat la Cupa RMA și Campionatul Municipal de la București. Raisa Diaconescu (Under 16) s-a clasat pe locul I la 800 metri și pe locul 3 la 400 metri, Iarina Ungureanu (Under 20) a ocupat locul I la 400 metri și locul 3 la 200 metri, iar Medeea Mușulete, la Under 18, a obținut două locuri 2 în cursele de 200 și 400 metri, în ambele înregistrând recorduri personale.

Ștefania Uță… a fost din nou de pe altă planetă. A câștigat cursa de 400 metri, cu record personal: 57.18, cel mai bun timp de la toate nivelurile. Ștefania a fost și peste senioare, practic cea mai bună din România, deși are doar 14 ani. Rezultatul a fost contabilizat la junioare 3. La 60 metri garduri, s-a clasat pe locul 2, la categoria Under 18.

”Ștefania e din alt film. Ne impresionează pe zi ce trece. Are cea mai bună performanță din țară la 400 metri, deși ea e încă foarte mică. Acum, la București, a înregistrat un record personal în condițiile în care venea și după COVID, după o perioadă în care nu s-a putut antrena aproape o lună. În plus, în sală a fost sufocant. Nu se putea respira. E incredibil ce potențial poate să aibă! Sper să continuăm așa. Din păcate, din cauza faptului că e încă mică, ea nu poate concura, anul acesta, decât la FOTE, pe plan internațional, de altfel, o competiție importantă. E un fel de olimpiadă pentru cadeți, dar pe plan european. Va fi în vară. Ne dorim să ajungem acolo și chiar dacă e mai mică, să prindă finala și de ce nu (?), poate chiar o medalie”, a precizat Alina Enescu, după primul concurs al anului pentru atletele sale.