Acasă Superliga Stadionul unei echipe din Superliga vâlceană a fost dotat cu nocturnă

Stadionul unei echipe din Superliga vâlceană a fost dotat cu nocturnă

1118
0

Una dintre cele mai cochete baze sportive din județ se află în comuna Ionești. Dispune de vestiare moderne, tribună acoperită, suprafață de joc de calitate, iar mai nou, și de nocturnă. Instalația de iluminat e perfectă pentru antrenamentele și meciurile amicale ale echipei locale, Oltul Ionești, însă nu și pentru cele oficiale. E clar că este nevoie de ceva mai mulți ”lucși” pentru ca stadionul din Ionești să poată găzdui și meciuri din Superligă seara, după lăsarea întunericului.

Așadar, Oltul Ionești dispune de cele mai bune condiții pentru participarea în campionat. Acum, îi lipsesc doar rezultatele pozitive. Ioneștenii au pierdut ambele meciuri din debutul campionatului de elită județean. Acestea s-au încheiat cu victoria la limită a adversarilor. În prima etapă, Cozia s-a impus la Ionești cu scorul de 4-3, iar în runda din week-end-ul trecut, campioana en-titre din Seria Sud a Ligii a IV-a a pierdut cu 1-0 la Orlești. Sâmbătă, 7 septembrie, ioneștenii vor primi vizita formației Stejarul Vlădești.

De menționat ar mai fi că, față de sezonul precedent, Oltul Ionești se mai bazează în plus pe serviciile jucătorilor: Tibi Ninciuleanu (transferat de la Viitorul Valea Mare), Sorin Dincă (luat sub formă de împrumut de la Inter Lăpușata), dar și pe Daniel Zugravu și Robert Oiță (care-au evoluat în campionatul precedent pentru CS Gușoeni). (S.S.)