Acasă Fotbal Stadionul Municipal găzduiește turneul final al Campionatului Național de Junioare Under 17,...

Stadionul Municipal găzduiește turneul final al Campionatului Național de Junioare Under 17, dar și finalele naționale ale selecțiilor la Under 11, Under 12 și Under 13 masculin

424
0

 

Stadionul Municipal, din Zăvoiul vâlcean va fi gazda mai multor evenimente sportive de top în următoarele zile. Astfel, la poalele Capelei va avea loc finalizarea competițiilor de selecție organizate de FRF pentru cei mai buni tineri fotbaliști din țară la categoriile Under 11, Under 12 și Under 13. Prima astfel de acțiune va începe miercuri, 7 iunie (se va întinde până pe 12 iunie) și va fi dedicată elitelor de la Under 13. Între 15 și 18 iunie, la Vâlcea vor fi cei mai buni juniori din România de la Under 11, iar între 22 și 26 iunie, antrenorii federali vor avea ocazia de a-și face o ultimă impresie despre finaliștii de la categoria Under 12.

Stadionul Municipal va mai găzdui o finală și de la fotbal feminin. În acest week-end, mai exact vineri, 9 iunie și sâmbătă, 10 iunie, va avea loc turneul final al Campionatului Național de Junioare Under 17.