Acasă Karate Sportivii de la Sen Sport, premiați la Gala Anului 2021

Sportivii de la Sen Sport, premiați la Gala Anului 2021

496
0

Vineri, 17 decembrie, la un restaurant elegant din Râmnic, aceeași locație din anii trecuți, antrenorii de la clubul Sen Sport au reluat tradiția și au organizat Gala Anului 2021. În cadrul evenimentului, sportivii clubului Sen Sport au fost recompensați cu diplome și trofee pentru rezultatele obținute pe parcursul acestui an, la cupe, campionate naționale și alte competiții de pe plan intern. A fost o acțiune reușită, de înaltă clasă, la fel ca și ținuta tuturor sportivilor. La Sen Sport își desfășoară activitatea peste 150 de copii și adolescenți, nu doar din Râmnic, ci și din alte localități vâlcene, care au îndrăgit karate-ul de la primele antrenamente, în principal datorită pregătirii și iscusinței celor doi antrenori, Andreea Bîlă și Silviu Ghiță, instructorului Cristina Iacobete și bineînțeles datorită profesionalismului profesorului îndrumător Paul Dinu.

Au fost apreciați inclusiv sportivii de la para-karate, o categorie specială, de suflet a antrenorilor, care se ocupă de pregătirea tinerilor cu sindrom Down.

Printre cei premiați la Gala de karate Sen Sport 2021 s-au regăsit: Raisa Cîrstea, Nicoleta Popescu, Alexia Piciu, Irma Ispas, Clara Ghimiș, Alexandra Grecu, Cristina Iacobescu, Roxana Sorică, Nae Yani, David Corheci, Ștefan Udrea, Vlad Martin, Mario Tănase, Mario Florescu, Christian Axente, Cristian Ghimiș, Andrei Toma, Denis Stanciu, Călin Tărășăscu, Sebastian Popescu, Alexia Iancu, Elena Vlad, Gabriel Stanciu, Florian Fumur, Alin Ionescu, Ștefania Păun, Ștefania Bogoslov, Daniela Floarea, Ștefan Ghinea, Bogdan Murgea, Erika Dinu, Diana Bănuț, Ștefania Hodorog, Raisa Oprea, Felicia Chirea, Vlad Corheci, Teodor Răduț, Vlad Sdreală, Vlad Rentea, Patrick Ciucă, Eduard Radu, Cristian Radu, Rareș Constantin, Gabriel Gheorghe, Alexandru Enea, Daniel Oprea.

După festivitate, s-a dat startul la distracție. Tinerii sportivi au dansat și s-au bucurat alături de părinții și antrenorii lor, la ”antrenamentul” de final de an.