Acasă Liga V Sporting Galicea și-a luat viteză în drumul spre titlul județean

Sporting Galicea și-a luat viteză în drumul spre titlul județean

560
0

În week-end-ul trecut, Sporting Galicea a obținut o victorie ușoară, în fața formației AS Bărbătești. Lidera Ligii a V-a s-a impus la scor de tenis, cu 6-0, în fața formației din Bărbătești, care a jucat, în ultimele minute, în inferioritate numerică. Pentru gazde au marcat: Fernando Marinescu, golgheterul Cătălin Duminică (de trei ori / două din acțiune și unul din lovitură liberă), ”Neamțul” Văduva, Darius Rizea, din lovitură liberă.

Etapa a fost perfectă pentru gruparea coordonată de Lucian Rizoiu. Principala urmăritoare din lupta pentru primul loc, CS Gușoeni, s-a împiedicat pe teren propriu, cu Șușani (scor 2-2), astfel că în acest moment Galicea are un avans de cinci puncte față de ocupanta poziției secunde.

Ne așteaptă un meci greu, în deplasare, cu Șușani, echipă care a scos un punct din confruntarea cu Gușoeni. Nu ne sperie adversarul. Mergem la Mădulari cu gândul de a obține un nou succes. Vrem să încheiem anul bine, să iernăm pe primul loc, iar din primăvară, vedem ce va mai fi. Sper să ne păstrăm lotul, să nu plece nimeni. Cătălin Duminică e curtat de echipe de Liga a IV-a, dar ne-a promis că rămâne aici, alături de noi și prietenul lui, Cătălin Pîrvu, pentru a încheia acest sezon cu bine.

Vom avea absențe cu Șușani. Cătălin Duminică nu poate ajunge la meci, ne lipsesc jucători și din defensivă. Și eu am o întindere și nu cred că pot juca. Dar lotul este destul de numeros. Avem înlocuitori, care sperăm să se ridice la nivelul celorlalți”, a spus oficialul formației din Galicea, Lucian Rizoiu, în perspectiva confruntării de duminică, 5 decembrie, de la Mădulari, cu cea de-a patra clasată, CS Șușani. La acest joc, lidera Ligii a V-a va merge în noile echipamente de prezentare. Primăria Galicea a achiziționat pentru echipa de fotbal treninguri și geci pentru sezonul rece.