Acasă Diverse ”Sper să fie suficientă diferenţa din tur în dubla cu formaţia spaniolă...

”Sper să fie suficientă diferenţa din tur în dubla cu formaţia spaniolă şi să ne calificăm în grupele EHF European League”

56
0

După o perioadă mai grea a carierei şi a vieţii, Iryna Glibko a redevenit, în acest sezon, jucătoarea de care SCM Rm. Vâlcea avea nevoie. În fiecare meci se numără printre cele mai bune marcatoare. În turul cu Bera Bera, din preliminariile EHF European League, a înscris 10 goluri, fiind cea mai prolifică handbalistă de pe teren. Formaţia de la poalele Capelei pleacă în retur cu un avans de şase goluri. Iryna speră să fie suficient pentru calificarea în grupele competiţie europene.


”În jocul cu Bera Bera nu a fost ce am aşteptat. Am început rău, am dat mule mingi adversarelor şi asta s-a reflectat pe tabela de scor. Repriza a doua a fost mai bună, ne-am mobilizat, am eliminat greşelile şi am respectat tot ce am pregătit. La 7-1 ne pierdusem oarecum speranţa că putem întoarce scorul şi câştiga. Dar ne-am liniştit. În repriza a doua s-a schimbat jocul. Am avut probleme şi în campionatul intern, la Slatina, cu Mioveni: Am jucat bine, apoi am avut o decădere, adversarele au venit aproape de noi. Dar după ne-am trezit, am câştigat jocul. O să fie un joc tare şi greu în Spania. Vom juca pentru suporterii noştri, nu doar pentru noi şi club. Ne pare rău că nu au putut fi prezenţi alături de noi, în Sala Traian. Sper că o să fie suficientă diferenţa din tur, cu Bera Bera, să câştigăm şi acolo şi să ne calificăm mai departe, în grupele EHF European League”.