Fără categorieDiverse

Spectacol: Vorbind cu Tine, Doamne!

Vorbind cu Tine, Doamne!Sâmbata, 26 martie 2016, de la ora 18:00, Sfânta Arhiepiscopie a Râmnicului si Compania Teatrala Zona va invita la spectacolul Vorbind cu Tine, Doamne! Cu actrita Ana Calciu, psaltul Andrei Stratulat si flautista Andrada Dumitrache. Scenariu dupa Rugaciuni pe malul lacului de Sfântul Nicolae Velimirovici. Regia: Ana Calciu si Teodora Mares. Manager de proiect: Malvina Rosu. Durata: 50 minute.
Acest spectacol ne pune înaintea ochilor inimii noastre o raportare atenta la valorile crestine, o cautare, o vorbire cu Dumnezeu, în care ne vom regasi fiecare dintre noi în propria cautare a sensului vietii. Spectacolul ne prezinta principalele probleme ale omului, a setei de dumnezeire, a pocaintei si aflarii esentei tuturor lucrurilor, a lui EU SUNT.
Personajul principal este o pictorita de icoane care în procesul Creatiei ne pune în fata propriile gânduri si introspectii si care însotita de ucenicii de atelier în acest parcurs devine un model al spiritualitatii si talentului creator ce se transforma în talant marturisitor.

Mentionam ca, începând cu anul 2013, Compania Teatrala Zona a realizat si sustinut spectacolul ortodox Diaconita Olimpiada, adaptare dupa scrisorile Sfântului Ioan Gura de Aur catre Sfânta Diaconita Olimpiada, rolul principal avându-l actrita Ana Calciu, în regia d-lui Marian Popescu. Spectacolul s-a jucat atât în Bucuresti, cât si în alte localitati ale tarii (Arad, Pitesti, Ploiesti, Râmnicu-Vâlcea, Câmpina etc.), bucurându-se de o atentie deosebita din partea publicului de toate vârstele.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button