Acasă Fotbal Spartanii vor să arbitreze lupta pentru titlul județean la minifotbal, dintre Nurvil...

Spartanii vor să arbitreze lupta pentru titlul județean la minifotbal, dintre Nurvil și Boromir. Dorin Rădoi s-a alăturat trupei lui Tudor Ștefan

399
0

FC Spartanii nu a renunțat la visul de a deveni o forță în minifotbalul vâlcean. Lotul a fost consolidat în ultimele luni pentru ca echipa să fie una de temut pentru orice adversar. Ultimul venit este ”magicianul” Dorin Rădoi, un jucător cu experiență, prieten apropiat cu mingea. Oficialul Spartanilor, Tudor Ștefan, a spus că primul obiectiv al formației sale e calificarea în play-off și ulterior. Bogdan Manea și colegii săi vor să arbitreze lupta pentru titlul județean din Liga I, dintre Nurvil și Boromir, să fie o ”nucă tare” pentru orice adversar.

”Am avut doua derby-uri. Cu Nurvil am pierdut cu 3-2, dar după grave erori de arbitraj, iar cu Boromir am condus, dar am pierdut cu 3-1, ultimul gol al adversarilor fiind marcat la ultima fază. Am avut foarte mult ghinion. Arătăm din ce în ce mai bine. Suntem o echipă puternică. Am pierdut cele doua meciuri nemeritat. Se vede constanța și meciurile jucate împreună. De la înființarea echipei, din urmă cu șase ani, pot spune că am crescut enorm și arătăm mai bine ca niciodată. Putem bate pe oricine. În perioada 28-30 ianuarie mergem la un turneu puternic, la Craiova, unde vrem să acumulăm și mai multă experiență și omogenitate. Mai avem patru etape din sezonul regulat, patru finale pe care vrem să le câștigăm. Iar în play-off vrem să arbitrăm lupta pentru titlul județean, să batem atât Boromirul, cât și Nurvilul. Avem tăria, valoarea și dorința de a bate cele doua echipe în play-off. Prin aducerea lui Dorin Radoi vrem sa câștigăm puțin la capitolul experiență, să-i putem integra și pe cei 2-3 jucători foarte tineri aduși, dar cu meciuri la Liga a II-a și III-a”, a spus Tudor Ștefan, cu privire la activitatea și planurile echipei Spartanii, în prima ligă de minifotbal vâlceană.