Liga IIILiga IVFotbal

Spartanii, cantonați înaintea meciului cu Iris. La Titulescu, campioana Ligii a IV-a a avut parte de sprijinul suporterilor

Sparta a făcut deplasarea spre județul Olt cu o zi înaintea disputării partidei cu Iris Titulescu. A fost cazată în condiții excelente, la Slatina, la Hotel Ramada. Conducerea clubului a mulțumit sponsorilor pentru că au făcut posibil acest lucru, astfel încât jucătorii să fie odihniți și să se poată concentra doar pe fotbal. În cantonament a fost și o aniversare. Andi Petrescu și-a serbat ziua de naștere alături de coechipierii din lotul campioanei. A primit un tort, însă petrecerea mare se va da după retur, când este de așteptat să fie mai multe motive pentru distracție.

În altă ordine de idei, Romeo Chelcea a mulțumit și suporterilor vâlceni care au fost alături de echipă la Nicolae Titulescu. ”Nu am avut posibilitatea să organizăm o deplasare și pentru suporteri. Nu ne-am așteptat să fim susținuți. Am fost surprinși să vedem un număr mare de vâlceni la joc. Cred că au fost 70-80 de suporteri veniți pentru noi de la Vâlcea. Le mulțumim din suflet pentru efortul lor și pentru susținere. A însemnat mult pentru noi să știm că nu suntem singuri. Îi așteptăm și la retur. La Rm. Vâlcea sperăm să avem un stadion plin și să le putem oferi suporterilor bucuria promovării în Liga a III-a”, a transmis conducerea clubului Sparta.

Articole Similare

Back to top button