Liga IIILiga IVFotbal

Sparta a făcut un pas mare către promovare! Rezultat bun la Nicolae Titulescu

Duminică, 16 iunie, campioana Ligii a IV-a vâlcene a început cursa pentru promovarea în Liga a III-a. Sparta Rm. Vâlcea a disputat primul meci din barajul contra campioanei din Olt în deplasare. La Nicolae Titulescu, formația pregătită de Mihai Lungan și Romeo Chelcea a făcut un joc bun și a obținut un rezultat care dă mari speranțe pentru retur. Spartanii au remizat, scor 1-1, cu Iris Titulescu.

Ovidiu Comănescu, fost jucător la Dăești și alte formații de Liga a III-a vâlcene, a jucat doar cinci minute pentru gazde. A ieșit accidentat. În a doua parte a primei reprize vâlcenii au avut oportunități de a deschide scorul, pe o ieșire greșită a portarului advers, apoi la o lovitură liberă executată de Streinu. A fost 0-0 la pauză. Trupa râmniceană a început partea secundă curajos. Bucei a fost aproape de a aduce bucuria în tabăra trupei de la poalele Capelei. S-a opus Zaharia, portarul advers. În loc de 0-1, în minutul 57 s-a făcut 1-0. Vătui a centrat, iar Ana l-a învins pe Dozescu. A marcat cu capul. Streinu a fost cel mai periculos jucător al trupei vâlcene. A avut două ocazii rarisime. La una a trimis balonul în transversală. Din minutul 65, Iris a rămas în inferioritate numerică. Butoi a fost eliminat. Cursa de urmărire a continuat. Uță a mai avut o oportunitate de a egala, urmată de alta, după o fază fixă. Până la urmă, Sparta a egalat. În minutul 90, Ștefan Pașoi a restabilit echilibrul pe tabelă. Trupa din Olt a terminat jocul în 9, după ce și Baboi a fost eliminat în prelungiri. Așadar, 1-1, rezultat favorabil trupei vâlcene, care va juca meciul decisiv pe teren propriu. Returul va avea loc pe ISport Arena duminică, 23 iunie, de la ora 17.30.

Partida de la Nicolae Titulescu a fost arbitrată de o brigadă din Argeș, ce i-a avut în componență pe: Marius Naidin – Gheorghiță Bălan, Mihai Ionescu.

Iris Titulescu: Zaharia – Dascălu, Ioncea, Pâslaru, Țuică, Minca, Butoi, Comănescu, Ana, Andronache, Vătui.

Sparta Râmnicu Vâlcea: Dozescu – Zanfir, Uță, Dobre, Chebar, Preda, Bucei, Petrescu, Preda, Streinu, Cazan. Au mai intrat: Mihăilă, Pușcatu, Chiripuș, Pașoi.

Articole Similare

Back to top button