„Şi dacă pierdem în retur cu Vaideeni şi Mateeşti, tot noi vom termina pe locul 1!”

ion deaconu* afirmă Ion Deaconu, antrenorul echipei AS Bărbăteşti, care are acum 10 puncte avans faţă de principalele rivale

În această săptămână, lidera Seriei Nord din Liga a V-a, AS Bărbăteşti, va înfrunta, în deplasare, pe Oltul Dăeşti. Fotbaliştii din comuna primarului Constantin Bănacu nici nu concep să rateze victoria, care i-ar aduce tot mai aproape de titlul de campioană. „Mizăm pe încă o victorie, ca să ne consolidăm locul 1 şi să nu mai avem probleme pe final. Ne-a ajutat puţin eşecul celor de la ALX Port Vale Mateeşti de la AS Oteşani (0-1), din urmă cu două runde. Şi dacă pierdem derbiurile cu Vaideeni şi Mateeşti, tot noi vom deveni campioni la final, deoarece avem acum zece puncte în plus faţă de locul 2.

Însă, e foarte important să nu ne mai încurcăm cu alte formaţii, dar şi dacă o vom păţi nu cred că toate celelalte rivale vor merge «strună» până în ultima etapă. Suntem liderii detaşaţi ai seriei şi depinde doar de noi să terminăm pe locul 1. În acest moment, avem trei înfrângeri la dispoziţie pentru a nu pierde locul 1, deci consider că sunt şanse mici să mai fim întrecuţi până la final”, ne-a declarat Ion Deaconu, antrenorul echipei AS Bărbăteşti. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button