Acasă Liga III Şi adversarele echipelor vâlcene de Liga a III-a şi-au reluat pregătirile. Formaţia...

Şi adversarele echipelor vâlcene de Liga a III-a şi-au reluat pregătirile. Formaţia lui Ştefan Nanu a avut test cu o echipă de Liga a II-a

212
0

CSM Deva e pe locul 6 în Seria a VII-a a Ligii a III-a după disputarea a 10 etape din acest sezon. Formaţia pregătită de Ştefan Nanu vrea să mai urce în clasament în partea a doua a campionatului. Hunedorenii şi-au început şi ei pregătirea, ca majoritatea echipelor din acest eşalon. În week-end au disputat şi un meci amical, în compania formaţiei de Liga a II-a, CSM Reşiţa. Elevii lui Nanu au dat o replică bună adversarei. Prima repriză s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Deva a deschis scorul în partea secundă, în minutul 56, prin Ianc, însă trupa lui Alin Minteuan a restabilit echilibrul pe tabelă în minutul 81, prin Mihaly. Rezultatul final a fost favorabil echipei din eşalonul secund, care s-a impus cu 2-1, golul victoriei fiind înscris de Sălcianu, în minutul 90. În acest joc, Ştefan Nanu a apelat la ambii vâlceni pe care îi mai are în lot. Ţoiu a jucat în primele 60 de minute, iar Bîrzan în ultimele 30. În primele 60 de minute, Deva s-a bazat pe: Manea – Curescu, Tecsi, Vasiu, Doboş – Vitan, Ţoiu, I. Ianc, Traşcă – Sulea, Ghighilicea. În ultimele 30 de minute i-a avut în teren pe: Dombrady – Jude, Radak, Teodorescu, Branea – Chirică, Bogdanovici, Bîrzan, Soare – I. Ianc, Sulea.

”Pot spune că sunt mulţumit de joc. Am dominat repriza I, când am folosit primul 11. A fost un joc frumos, chiar nu mă aşteptam ca după două luni de pauză şi numai patru zile de antrenament echipa să arate atât de bine. În repriza a doua am schimbat şase jucători, i-am introdus şi pe aceşti copii de la care încă aşteptăm să crească. S-a văzut că Reşiţa e o echipă cu experienţă, am înţeles că ei îşi doresc mai mult în sezonul acesta. Au un antrenor bun (Alin Minteuan), pe care îl respect, îl cunosc de pe vremea când am jucat amândoi la Rapid. Am beneficiat de această suprafaţă nouă de joc, doresc să felicit Primăria Deva şi pe primarul Florin Oancea pentru ce s-a făcut şi se face în continuare pentru sport, pentru fotbal. În patru – cinci luni va fi gata întreaga infrastructură şi baza sportivă de la Deva va fi una dintre cele mai moderne din zona aceasta a ţării. În ceea ce priveşte noile achiziţii, Vasiu a adus siguranţă în centrul apărării, Ianc a arătat calitate la mijlocul terenului, a şi marcat, iar Şulea a avut câteva momente bune, este un jucător cu experienţă şi are calitate. Pentru noi urmează vinerea viitoare amicalul cu Cugir, după care plecăm la Herculane pentru un stagiu de pregătire, în perioada 1 – 9 februarie”, a declarat antrenorul echipei din Deva, Ştefan Nanu, citat fiind de directorul sportiv de la Deva, Dani Cherecheşi.