Acasă Alte sporturi Serbările Zăpezii, motiv de bucurie pentru sute de copii

Serbările Zăpezii, motiv de bucurie pentru sute de copii

258
0

În zilele de 18 şi 19 februarie, la Malul Alb, s-au desfăşurat Serbările Zăpezii. La evenimentul organizat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, Inspectoratul Şcolar, Primăria Râmnicului şi Asociaţia Judeţeană Sportul Pentru Toţi au participat aproximativ 1500 de persoane, în fiecare zi. Alături de directorul DJST Paul Dinu, pe pârtie au fost prezenţi primarul Romeo Rădulescu, viceprimarul Cosmin Constantinescu, senatorul Dorel Jurcan, deputatul Samoil Vîlcu şi mai mulţi profesori de la şcolile vâlcene.
În continuare, vă prezentăm atât fetele, cât şi băieţii care au câştigat cele cinci probe de concurs organizate cu ocazia Serbărilor Zăpezii. Ingrid Huţu şi Alexandru Viezuianu s-au clasat pe primul loc în competiţia de coborâre cu celofanul pe pârtie. Proba de alergare în saci a fost câştigată de Andreea Orăcel şi Alexandru Popa, iar apoi, echipa Seminarului Teologic Sfântul Nicolae s-a impus în concursul te tras de frânghie, atât la nivel de fete, cât şi la băieţi. Spre final, cei mai frumoşi oameni de zăpadă au fost făcuţi de Diana Cotescu şi Eduard Boştinaru. Evenimentul s-a încheiat cu proba de aruncare a telefonului mobil. Celularele au fost aruncate pe cea mai lungă distanţă de Mihaela Anghel şi Ionuţ Samsonescu.
Participanţii enumeraţi, dar şi cei clasaţi pe locurile 2 şi 3 au primit din partea organizatorilor medalii, plachete, cupe, diplome, tricouri, şepci şi pachete cu dulciuri şi răcoritoare.
„A fost o acţiune reuşită, apreciată de toată lumea. Condiţiile meteo au fost de partea noastră, iar copiii şi toţi ceilalţi participanţi s-au bucurat şi s-au distrat pe pârtie. Primăria a ajutat foarte mult la creşterea numărului de persoane prezente, oferind transport gratuit, ceaiuri calde şi vin fiert. Toate instituţiile implicate în organizare, dar în mod special, DJST, prin directorul Paul Dinu, au contribuit la succesul acestui eveniment”, a declarat Constantin Vlaşcu, preşedintele AJSPT Vâlcea. (O.D.)