Acasă Liga II Şelimbăr, remiză albă în Liga a II-a, la debutul pe stadionul din...

Şelimbăr, remiză albă în Liga a II-a, la debutul pe stadionul din Zăvoi

150
0

Sâmbătă, 20 martie, microbiştii din Vâlcea au putut urmări din nou un meci de Liga a II-a pe stadionul din Zăvoi. Nu a jucat nicio echipă vâlceană. Şelimbăr a dat piept cu Poli Iaşi. Confruntarea s-a terminat la egalitate. A fost un meci fără goluri (scor 0-0), dar cu ocazii. CSC Şelimbăr a ajuns la 24 de puncte, dar a căzut o poziţie în clasament, în Seriei A din play-out eşalonului secund. E pe loc de baraj pentru menţinerea în Liga a II-a. Poli Iaşi ocupă locul 2 în aceeaşi serie. În etapa viitoare, formaţia sibiană va juca în deplasare, la Călăraşi. Următorul meci din Zăvoi, din Liga a II-a, va fi pe 9 aprilie. Echipa pregătită de Eugen Beza va da piept, la Vâlcea, cu Csikszereda Miercurea Ciuc.
CSC 1599 Şelimbăr: Gal – Monea, Telcean, Crişan, Arhirii – Boboc, Yameogo (Mubele – 62) – Ciocîlteu (Yazalde – 73), Curtean, Cîrstean (Rotar – 73) – Antone.
Politehnica Iaşi: Brînză – Kouadio, Cană, Ungurenaşu, Serediuc – Cristea (Mărieş – 87), Puşcaş, Stan – Plokhotnyuk (Aftanache – 54), Muratovic (J. Kamara – 54), Camara.
(FOTO: Politehnica Iaşi)