Acasă Fotbal Selecționerul Mirel Rădoi, Rică Neaga, Nicolae Dică și alți foști fotbaliști de...

Selecționerul Mirel Rădoi, Rică Neaga, Nicolae Dică și alți foști fotbaliști de renume vin, pe 2 septembrie, la Drăgășani!

595
0

*) aceștia au confirmat prezența la evenimentul comemorativ organizat în amintirea lui Martin Tudor

 

Municipiul Drăgășani se pregătește pentru un eveniment major. Pe 2 septembrie, foștii colegi ai regretatului Martin Tudor (fostul portar al Stelei și al altor formații de tradiție din România, care s-a stins din viață anul trecut, la vârsta de doar 43 de ani), vor veni în orașul unde acesta a crescut pentru a-i aduce un omagiu. Organizatorii au anunțat o parte din invitați.

Doar o lună a mai rămas până când vom comemora trecerea în neființă a celui care a fost Martin Gheorghe Tudor, decedat fulgerător. Vă așteptăm în număr cât mai mare la meci pentru a-i aduce un omagiu prietenului nostru, Gică! Evenimentul se va desfășura joi, 2 septembrie, pe stadionul din Drăgășani, orașul natal al părinților săi, în apropiere de locul unde a fost  înmormântat. O selecționată locală (Sergiu Radu, Narcis Enăchescu, Tavi Mâțoc, Bogdan Pistrițu, Bebe Lupu, Alin Ciornei, etc) va înfrunta o echipă formată din foștii colegi ai regretatului portar, de la Steaua! Printre cei care și-au anunțat prezența se numără Nicolae Dică, Mirel Rădoi, Adrian Neaga, Petre Marin, Daniel Oprița, Victoraș Iacob, dar și alți foști mari fotbaliști! Intrarea la meci va fi liberă!”, a anunțat Sorin Radu, organizatorul acestui eveniment. S-au implicat pentru a sprijini inițiativa lui Sorin Radu și Florin Lupu, Tavi Mâțoc, Narcis Enăchescu. Meciul demonstrativ va începe la ora 18.00. În deschiderea evenimentului, de la ora 16.00, vor fi meciuri de copii. Vor participa juniorii de la CN ”Gib Mihăescu” Drăgășani. Lovitura de începere a partidei pe care foștii prieteni și colegi ai lui Gică Tudor o vor juca în amintirea sa va fi dată de copiii regretatului fotbalist.