Acasă Diverse Seară festivă la Galeriile de Artă din Râmnicu Vâlcea

Seară festivă la Galeriile de Artă din Râmnicu Vâlcea

95
0

Pentru marcarea Zilei Naționale a României și a aniversării a 40 de ani de la înființarea Cenaclului UAP Râmnicu Vâlcea, prima formă de organizare a artiștilor profesioniști vâlceni, Filiala Râmnicu Vâlcea a Uniunii Artiștilor Plastici din România organizează pe 1 Decembrie, în parteneriat cu Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, cu Filarmonica „Ion Dumitrescu” și cu Fotoclubul „Floarea de Colț”, o serie de evenimente festive, la care sunt invitați toți iubitorii artelor vizuale, ai fotografiei și muzicii.

Astfel, la ora 17:00, în Galeria Cozia Pasaj 2, se va deschide expoziția de fotografii realizate în Tabăra de la Ocnele Mari de membrii fotoclubului „Floarea de Colț”.

La ora 17:30, în Galeria Cozia Pasaj 1, se va inaugura expoziția de icoane a membrilor Filialei Râmnicu Vâlcea a UAP din România.

Iar la ora 18:00, în Galeria Artex vor avea loc vernisajul expoziției anuale „Semne identitare” a membrilor Filialei Râmnicu Vâlcea a UAP din România, lansarea catalogului aniversar al filialei și un moment muzical în interpretarea corului „Euphonia” al Filarmonicii „Ion Dumitrescu”, sub bagheta dirijorului Aurel Poenaru.

Gabriela Popescu,
Responsabil PR
Galeria Artex
Ramnicu Valcea