Acasă Diverse SCM trăiește un adevărat coșmar! Alte șase jucătoare au Coronavirus! Pentru turneul...

SCM trăiește un adevărat coșmar! Alte șase jucătoare au Coronavirus! Pentru turneul de la Sf. Gheorghe se va apela și la junioarele de la Centrul de Excelență

725
0

Veștile rele nu se mai termină! SCM trăiește un adevărat coșmar! După ce, săptămâna trecută, trei jucătoare (Marta Lopez, Maren Aardahl și Diana Ciucă) plus un membru din staff-ul tehnic au fost depistați cu Coronavirus, marți seara au fost confirmate cu COVID-19 alte șase jucătoare. Este vorba despre Cristina Florica, Asma Elghaoui, Evgenija Minevskaja, Daciana Hosu, Jelena Trifunovic și Zeljka Nikolic. Antrenorul Florentin Pera a sistat antrenamentele pentru a evita dezastrul, însă SCM nu a scăpat de ”blestem”. A repetat testul și antrenorul cu portarii, Ildiko Kerekeș Barbu, dar rezultatul a fost neconcludent.

Chiar și în aceste condiții, echipa de handbal vâlceană se va prezenta la turneul de la Sf. Gheorghe, din Liga Florilor, pentru a nu pierde meciurile la ”masa verde” și a compromite, astfel, întreg sezonul. Va merge cu cele 9 jucătoare rămase, dintre care doi portari (Marta Batinovic și Sara Rus). Iryna Glibko este accidentată, iar Roberta Stamin ar avea probleme cardiace.

Practic, din 5 extreme, Pera a mai rămas cu una, Norgaard, iar din trei pivoți o mai are la dispoziție doar pe Dana Marin. Va face deplasarea chiar și Daria Bucur, care abia a semnat cu SCM și revine pe teren după 11 luni de absență. Staff-ul tehnic va încerca să completeze lotul cu două jucătoare de la Centrul de Excelență, care pot evolua cu dublă legitimare. O extremă și un pivot se vor alătura celor 9 rămase (Rus, Batinovic, Norgaard, Marin, Gonzalez, Liscevic, Bucur, Fernandez și Dăscălete).

”Municipalele” debutează la turneul de la Sf. Gheorghe joi, 29 octombrie, de la ora 11.00, cu CSM Slatina. La acest turneu mai au de jucat încă trei meciuri, cu Crișul Chișineu Criș, Minaur Baia Mare și Dacia Mioveni. Vor avea o misiune dificilă, dacă nu imposibilă, ținând cont de condiții, mai ales că cel puțin două dintre adversare nu sunt deloc de neglijat.

În total, de la debutul pandemiei și până în prezent SCM a avut 11 jucătoare confirmate cu COVID-19.