Acasă Diverse SCM şi-a întărit lotul pe ultima sută de metri

SCM şi-a întărit lotul pe ultima sută de metri

388
0

Cu doar câteva zile înainte de startul Ligii Florilor, SCM Rm. Vâlcea a anunţat un nou transfer, care aduce un plus la linia de 9 metri. Vine din Muntenegru.
”Un nou inter dreapta se alătură roş-albastrelor. Tanja Asanin, componentă a naţionalei din Muntenegru, este noul transfer al formaţiei noastre. Tanja are 26 de ani şi va juca pe postul de inter dreapta, alături de Daria Bucur. Sportiva este născută in Bijelo Polje, Muntenegru, în 5 noiembrie 1996. A mai evoluat pentru Mosonmagyaróvár KC (Ungaria), Jagodina (Serbia) şi Buducnost Podgorica (Muntenegru). Alături de Naţionala din Muntenegru a participat la Campionatul Mondial din Spania, ediţia 2021. E campioana a Serbiei (2019,2020,2021), a câştigat Cupa Serbiei (2019, 2021) dar şi Supercupa Serbiei (2019)”, au anunţat conducătorii clubului vâlcean.

”Vâlcea este un oraş cu tradiţe în handbal. Am auzit multe lucruri pozitive despre acest loc. Îmi place faptul că întrecerea din România este foarte puternică. Sper că voi progresa mult aici. Sunt încântată şi aştept cu nerăbdare să joc pentru acest club. De asemenea, am auzit foarte multe despre fanii vâlceni şi abia aştept să joc în faţa lor. Sper că împreună vom reuşi să atingem obiectivul stabilit”, a declarat Tanja, la semnarea contractului cu SCM.