Acasă Fără categorie SCM Rm. Vâlcea se întoarce cu un punct de la Bistrița!

SCM Rm. Vâlcea se întoarce cu un punct de la Bistrița!

158
0

Miercuri, campioana României, Rapid, a pierdut surprinzător (sau nu) în mod clar la Buzău, iar CSM București, deși a câștigat, nu a convins cu nou-promovata CSM Tg. Jiu. Joi, 1 septembrie, cel mai așteptat meci al zilei a fost cel dintre Gloria Bistrița-Năsăud și SCM Rm. Vâlcea, două formații cu pretenții la locurile fruntașe. Elevele lui Bent Dahl au arătat o formă bună. Jocul dă încredere pentru viitor. Deși au condus aproape tot timpul și au avut și cinci goluri în fața adversarelor, Asma Elghaoui și colegele sale nu au reușit să plece cu toate cele trei puncte de la Bistrița. Partida s-a terminat la egalitate, scor 34-34. La pauză a fost 20-17 pentru Vâlcea.

Handbalistele vâlcene au avut parte și de sprijinul suporterilor la Bistrița, iar cei care au făcut deplasarea merită, de asemenea, felicitări.

Formația de la poalele Capelei și suporterii SCM-ului au pus remiza și pe seama unor decizii ale arbitrilor, în favoarea gazdelor. După aspectul jocului, au fost două puncte pierdute de roș-albastre, nu unul câștigat. ”Municipalele” au pierdut primul loc după acest rezultat de egalitate, însă au rămas pe podium. Duminică, 4 septembrie, vor avea un nou meci dificil, dar acasă, în Sala Traian. Întâlnesc Dunărea Brăila. Confruntarea va avea loc de la ora 17.30.

În partida de la Bistrița, pivotul Asma Elghaoui a prins o nouă zi de grație. A marcat 10 goluri. Și Kovacevic s-a evidențiat. A punctat de șapte ori. Pe lista marcatoarelor s-au mai aflat: De Jong (5 goluri), Glibko (5), Fujita (3), Hansson (2), Bucur (2).

Pentru Gloria au marcat: Tamires (8 goluri, Zulic (7), Bazaliu (6), Pristăvița (4), Nikolic (3), Seraficeanu (3), Dincă (3).