Acasă Diverse ”SCM Rm. Vâlcea mi-a depășit așteptările. Este cea mai profesionistă echipă din...

”SCM Rm. Vâlcea mi-a depășit așteptările. Este cea mai profesionistă echipă din România”

663
0

În această perioadă de pauză competițională, conducerea clubului SCM Rm. Vâlcea a încercat să-și țină suporterii aproape, să transmită permanent noutăți din cadrul grupului. Oficialii grupării de la poalele Capelei au început o serie de interviuri pentru prezentarea tuturor jucătoarelor din lot. La ”microfonul” SCM a ajuns și extrema Zeljka Nikolic, componentă a echipei naționale a Serbiei, câștigătoare a Cupei EHF și dublă câștigătoare a Ligii Campionilor.

𝐂𝐮𝐦 𝐭𝐞 𝐬𝐢𝐦𝐭̦𝐢 𝐥𝐚 𝐒𝐂𝐌 𝐑𝐚̂𝐦𝐧𝐢𝐜𝐮 𝐕𝐚̂𝐥𝐜𝐞𝐚 ?

Totul este super, mă simt ca și cum aș fi de foarte mult timp aici. Colegele m-au ajutat foarte mult, dar și stafful, antrenorul și toți cei din club. Totul este super!

𝐓𝐞-𝐚𝐢 𝐠𝐚̂𝐧𝐝𝐢𝐭 𝐯𝐫𝐞𝐨𝐝𝐚𝐭𝐚̆ 𝐜𝐚̆ 𝐨 𝐬𝐚̆ 𝐣𝐨𝐜𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐕𝐚̂𝐥𝐜𝐞𝐚 ?

Să fiu sinceră, m-am gandit că într-o bună zi o să joc pentru această echipă.

𝐂𝐮𝐦 𝐚 𝐝𝐞𝐜𝐮𝐫𝐬 𝐩𝐫𝐞𝐠ă𝐭𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐩â𝐧ă 𝐚𝐜𝐮𝐦 ?

A decurs foarte bine, am fost și în afara orașului, am avut toate condițiile. În opinia mea am avut parte de un cantonament foarte reușit și consider că suntem toate fetele foarte bine pregătite.

𝐄𝐬̦𝐭𝐢 𝐦𝐮𝐥𝐭̦𝐮𝐦𝐢𝐭𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐝𝐢𝐭̦𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐠𝐚̆𝐬𝐢𝐭𝐞 𝐚𝐢𝐜𝐢?

Am găsit o echipă profesionistă și tot ce se întâmplă aici este la un nivel profesionist. Pot să spun că mi-a depașit așteptările și, din punctul meu de vedere, este cea mai profesionistă echipă din România.

𝐂𝐞 𝐚𝐬̦𝐭𝐞𝐩𝐭𝐚̆𝐫𝐢 𝐚𝐢 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐧𝐨𝐮𝐥 𝐬𝐞𝐳𝐨𝐧 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐞𝐭𝐢𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥?

Consider că în acest nou sezon, Liga Campionilor va fi foarte puternică. Nu-mi amintesc ultima dată când a fost așa echilibrată. Va fi foarte greu. Avem o echipă bună, puternică și avem toate șansele să trecem de faza grupelor. În Liga Florilor ne vom lupta pentru titlu, să fim din nou campioane și consider că avem echipă pentru a realiza acest lucru. În Liga Campionilor cred că avem o șansă bună să ajungem în sferturile de finală și ne vom lupta pentru acest lucru.

𝐔𝐧 𝐦𝐞𝐬𝐚𝐣 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐬𝐮𝐩𝐨𝐫𝐭𝐞𝐫𝐢𝐢 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐞𝐢…

Pentru început îmi doresc să-i întâlnesc cât mai repede cu putință. Le promitem că vom oferi pe teren tot ce ține de noi. Avem nevoie de susținerea lor. Sperăm să jucăm alături de ei încă de la începutul campionatului, iar dacă nu va fi posibil, vom face acest lucru ca și cum ar fi aici, lângă noi!