Acasă Diverse SCM pune în vânzare abonamentele pentru handbal! Au fost anunțate și prețurile

SCM pune în vânzare abonamentele pentru handbal! Au fost anunțate și prețurile

268
0

Se apropie cu pași repezi startul unui nou sezon competițional pentru SCM Rm. Vâlcea. Conducerea clubului de la poalele Capelei a anunțat când și cum pot avea acces în sală, la toate jocurile din Polivalentă, suporterii echipei de handbal. Abonamentele vor fi puse în vânzare după Sfânta Marie, pe 16 august. Vor avea prioritate abonații vechi.

”Începând cu 16 august se vor pune în vânzare abonamentele pentru sezonul competițional 2022-2023. Abonamentul vă oferă locul rezervat în Sala Sporturilor Traian, atât la jocurile naționale – Liga Florilor MOL și Cupa României Fan Courier, dar și la jocurile internaționale – EHF European League (toate fazele competiției).
Prețul unui abonament este 𝟯𝟬𝟬 𝗥𝗢𝗡 pentru sectoarele A, B si C ale tribunei I, dar si sectorul E al tribunei a II-a.
Pensionarii, doar pe baza cuponului de pensie însoțit de cartea de identitate, iși pot achiziționa un abonament pentru doar 𝟭𝟬𝟬 𝗥𝗢𝗡.
Pe 16 si 17 august, doar vechii abonați își pot prelungi abonamentele, păstrându-și astfel locurile deținute în sezonul trecut.
Începând cu 18 august, abonamentele se vor vinde în regim normal, fiecare abonat avand posibilitatea de a-și alege locul în sală.
Abonamentele se pot achiziționa de la Sala Sporturilor Traian / Intrarea 1 / sala VIP, în intervalul orar 10:00-12:00, luni-vineri”, a transmis conducerea SCM.