Acasă Diverse SCM poate sparge gheaţa în Liga Campionilor. Meciul cu Podravka, important în...

SCM poate sparge gheaţa în Liga Campionilor. Meciul cu Podravka, important în economia luptei pentru locul 6

286
0

Duminică, 17 ianuarie, SCM Rm. Vâlcea va juca din nou în Liga Campionilor. Formaţia de la poalele Capelei va da piept cu Podravka Koprivnica. Partida va avea loc pe terenul echipei croate. ”Municipalele” speră să facă un joc bun şi să obţină primele puncte din acest sezon. Cu acelaşi gând pleacă şi antrenorul Florentin Pera.


”Podravka e o echipă care pe teren propriu a învins Buducnost, a făcut un meci foarte bun cu Dortmund. Nu va fi deloc uşor, dar mergem în Croaţia să facem un joc bun şi să ne vindem greu pielea. Acum avem un moral mai bun, doar că nu suntem la nivelul la care ne dorim, având în vedere că avem atâtea absenţe, atât de puţine soluţii. Nu e deloc uşor să jucăm din trei în trei zile. Le-am simţit pe fete foarte mulţumite după meciul cu Buzău. Şi eu sunt mulţumit că nu am cedat, am găsit soluţii, am luptat până în ultima secundă. Vom face tot ce ţine de noi pentru a obţine un rezultat pozitiv în Croaţia. Nu e o finală pentru locul 6. Mai avem meciul de pe teren propriu cu Buducnost, cel cu Dortmund de acasă, aşteptăm să vedem programarea meciului cu Podravka de pe teren propriu. Toate meciurile sunt importante”.

”În ceea ce priveşte faza următoare a competiţiei, nu s-a luat o decizie finală. Dacă timpul nu va permite disputarea tuturor jocurilor, se va merge pe sistem play-off şi nu mai există presiunea primelor şase. În aceste condiţii vom fi calificaţi în următoarea fază indiferent de locul pe care îl vom ocupa. Dar bineînţeles că noi urmărim să obţinem puncte, rezultate pozitive, să întâlnim un adversar cât mai accesibil în faza următoare, dacă poate fi spus aşa. La acest nivel, primele echipe din grupa cealaltă sunt foarte valoroase”, a mai adăugat tehnicianul SCM-ului.