Liga IIIFotbal

SCM n-a dărâmat Cetatea! Râmnicenii au ratat un penalty la Tr. Măgurele

Vineri, 8 septembrie, ambele echipe de seniori din cadrul Sport Club Municipal Rm. Vâlcea au avut meciuri. Cea de handbal acasă, cu Buzău, iar cea de fotbal, la Tr. Măgurele. Doar elevele lui Bent Dahl s-au bucurat de succes. Fotbaliștii au pierdut al doilea meci consecutiv în Liga a III-a și au rămas cu cele trei puncte obținute în prima etapă. Partida cu Cetatea s-a terminat la scorul de 2-0 în favoarea trupei teleormănene. Ambele goluri au fost marcate în repriza secundă, de David Iordache (minutul 59) și de Eduard Dogaru (minutul 71), dintr-o lovitură liberă lateral stânga, de la 20 de metri. Cu puțin timp înainte de deschiderea scorului, vâlcenii au ratat o lovitură de pedeapsă, prin Ceapă.

”Turnu Măgurele e o echipă bună, cum știam și cum o vede toată lumea, însă cred că noi am fi meritat mai mult. Clar, a fost altă atitudine decât în meciul cu Dăești, altă implicare, însă dacă nu înscriem când avem ocazia e greu să avem pretenții la un rezultat pozitiv. Am avut ocazii mari la 0-0, prin Ceapă, care a ratat dintr-un metru, Simeanu, iar, șansă mare. Apoi, în minutul 50, am ratat și penalty, prin Ceapă. Se mai întâmplă, dar parcă mai supărat sunt pe oportunitățile din prima parte. Noi am avut ocazii mai mari decât gazdele. Apoi, pe o greșeală, pe atacul nostru, a lui Lăzărescu, care a pierdut mingea, ne-au prins gazdele și s-a făcut 1-0. E clar că golul primit a avut un impact important asupra jucătorilor, după ce se întâmplase până atunci. Le-a turnat plumb în ghete. Apoi am primit gol din lovitură liberă și asta a fost. Normal că se cunosc și absențele. Roșianu, nu poate, Neacșu, Ovidiu Popescu, Dede Trașcă sunt în continuare cu probleme medicale. Măcar să învățăm din greșeli. Dezamăgitor, ca atitudine, a fost doar meciul cu Dăești. Sperăm să câștigăm cu Călimănești. Dacă vom juca la fel ca în meciul cu Dăești, vor fi probleme și în runda viitoare. Eu am spus, suntem echipă nou-promovată, outsideri, dar trebuie să ne luptăm pentru fiecare punct, să se vadă dorință și implicare în fiecare meci”, a spus Jean Turmacu, președintele secției de fotbal din Zăvoi.

Vinerea viitoare, SCM va juca, pe teren propriu, cu Cozia Călimănești.

SCM s-a bazat la Tr. Măgurele pe: Gherguș – Georgescu, Bărbuți, Lăzărescu, Ionuț Săraru, Ionescu, M. Diaconescu, Ceapă, Geantă, Simeanu, Bîrzan. Au mai intrat: Ghighilicea, Tilioiu, Turcu, Cruceru și Olaru.

Articole Similare

Back to top button