Acasă Liga Nationala SCM Craiova, primul adversar pentru ”municipale”. 1600 de suporteri pot participa la...

SCM Craiova, primul adversar pentru ”municipale”. 1600 de suporteri pot participa la meciul de sâmbătă, 4 septembrie, din Polivalenta vâlceană

272
0

Sâmbătă, 4 septembrie, Sala Sporturilor Traian va găzdui partida dintre SCM Rm. Vâlcea şi SCM Craiova. Partida, contând pentru prima etapă a Ligii Florilor, se va desfăşura de la ora 18.00. După cum am mai anunţat şi în ediţiile precedente, accesul publicului este permis. Preţul unui bilet de acces este de 15 lei şi va putea fi achiziţionat în ziua meciului, de la casa de bilete, începând cu ora 15.00. Conducerea clubului vâlcean a anunţat în ce condiţii vor putea intra spectatorii în incinta Polivalentei:

”La finalul acestei săptămâni vom întâlni formaţia SCM Craiova, într-o partidă ce face parte din cadrul primei etape a noului sezon competiţional. Aceasta se va desfăşura în prezenţa voastră, prin urmare accesul suporterilor la aceste jocuri este PERMIS, în proporţie de 75% din capacitatea sălii (1620 locuri), conform HG, Nr. 795/2021, intrată în vigoare la 01.08.2021. Accesul în incinta sălii se va face începand cu ora 17:00. Vă rugăm să veniţi din timp pentru a evita aglomerarea. Accesul în incintă va fi permis în urma triajului observaţional. Nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome evidente de infecţie respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată). În cazul înregistrării unei temperaturi peste 37,3°C, se repetă termometrizarea după 5 minute de repaus. Dacă temperatura ridicată se menţine, persoanei în cauză i se va recomanda să contacteze autorităţile sanitare, fără a i se permite accesul la eveniment. Intrarea spectatorilor în Sala Sporturilor «Traian» se va face doar prezentând la intrare următoarele: carte de identitate; dovada vaccinării împotriva virusului Sars-Cov-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete SAU rezultat negativ RT-PCR, nu mai vechi de 72 ore SAU rezultat negativ Test Rapid ANTIGEN, nu mai vechi de 24 ore SAU dovada trecerii prin boala (infectare Sars-Cov-2), pentru persoane aflate în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi, ulterioară confirmării infectării. IMPORTANT: Minorii sunt exceptaţi de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării în calitate de spectatori la evenimentul sportiv. Purtarea măştii de protecţie de către spectatori este obligatorie pe toată durata participării la evenimentul sportiv. Doar minorii sub 5 ani nu au obligativitatea purtării măştii de protecţie”.

HANDBAL FEMININ / Liga Florilor / Sezon 2021-2022

Etapa I

• Marţi, 31 august
Dunărea Brăila – HC Zalău 22-18

• Vineri, 3 septembrie
SCM Gloria Buzău – Gloria Bistriţa-Năsăud (Ora 18.00)
CSM Bucureşti – CSU Ştiinţa Bucureşti (Ora 18.30)

• Sâmbătă, 4 septembrie
CSM Slatina – Dacia Mioveni 2012 (Ora 11.00)
SCM Rm. Vâlcea – SCM Craiova (Ora 18.00)
CSM Deva – Rapid Bucureşti (Ora 18.00)
Măgura Cisnădie – Minaur Baia Mare (Ora 18.00)