Acasă Diverse Sărbători bogate la Slătioara! Sorin Romcescu recompensează financiar premianţii, tinerii care au...

Sărbători bogate la Slătioara! Sorin Romcescu recompensează financiar premianţii, tinerii care au împlinit 18 ani, o sportivă şi cuplurile de aur

782
0

Finalul de an va fi unul memorabil pentru tinerii din comuna Slătioara şi nu numai. Primarul Sorin Romcescu şi Consiliul Local au pregătit o serie de surprize. Săptămâna viitoare sunt programate două evenimente. Primul dintre acestea va avea loc miercuri, 18 decembrie. La Casa de Cultură, va avea loc un concert de colinde asigurat de grupul Muguraş de Slătioara, cel care, ulterior, va lua la pas toată comuna, pentru a le ura de bine localnicilor. De asemenea, copiii vor susţine aici serbările de sfârşit de an. La finalul acţiunii, toţi copiii vor primi cadouri. Autorităţile locale au pregătit 280 de pachete, pentru toate categoriile. Au fost pregătite şi câteva premii speciale. Vor fi recompensaţi financiar, dar şi cu diplome şi alte distincţii toţi elevii din clasele V-VIII care au obţinut premiul I în anul şcolar 2018-2019. Fiecare va primi câte 400 lei. De asemenea, câte un plic (cu 400, 300 şi 200 lei) va merge către tinerii care au obţinut primele trei medii la Evaluarea Naţională (examenele pentru intrarea la liceu). Printre laureaţi se va regăsi şi o sportivă care a ocupat primul loc la faza judeţeană a concursului de oină. De asemenea, 41 de tineri care au împlinit 18 ani vor primi câte 150 lei, cadou de majorat. Pe 19 decembrie, va fi rândul celor care au împlinit 50 de ani de căsătorie să fie surprinşi în mod plăcut de Sorin Romcescu şi ceilalţi reprezentanţi ai Consiliului Local. Pe lângă alte cadouri (flori, diplome şi alte distincţii), 9 cupluri de aur vor primi şi câte un plic cu 300 lei.
Cotinuând acţiunile în spiritul sărbătorilor de iarnă, pe 25 şi 26 decembrie, la Slătioara, în Rugetu şi Mogeşti, vor fi organizate baluri, pentru toţi cei care vor să aibă parte de o distracţie pe cinste de Crăciun. Va fi petrecere şi de Sfântul Vasile, în prima zi a noului an, dar doar într-o singură locaţie din Slătioara. (S.S.)