Acasă Karate Şapte medalii pentru şapte ani de existenţă a clubului Sen Sport

Şapte medalii pentru şapte ani de existenţă a clubului Sen Sport

189
0

Luna martie a reprezentat începutul unui nou an competiţional şi pentru sportivii de la Sen Sport. Aceştia au participat la finala Campionatului Naţional de Karate Shotokan WSF, de la Piteşti. Nu s-au întors cu mâna goală din Trivale. Karateka de la Sen Sport au cucerit şapte medalii, dintre care una de aur, două de argint şi patru de bronz. Aceste performanţe au fost realizate de: Bogdan Murgea (locul I la kata juniori, locul II la kumite WKF juniori –68 kg şi locul III la kumite shobu ippon juniori –68 kg), Mihai Cîrstea (locul II la kumite shobu ippon juniori –55 kg şi locul III la kumite WKF juniori), Andreea Mihai (locul III la kumite WKF juniori +59 kg) şi Rebeca Rezeanu (locul III la kata individual, copii II).

Aceste rezultate au reprezentat şi un cadou frumos oferit clubului, la împlinirea a şapte ani de existenţă. În prezent, Sen Sport îşi desfăşoară activitatea în mai multe localităţi vâlcene şi nu numai. Este vorba despre oraşul Brezoi (antrenor Silviu Ghiţă), Băbeni, Ocnele Mari (antrenor Andreea Bîlă), Băile Olăneşti (antrenor voluntar Paul Dinu), Rm. Vâlcea (antrenori Andreea Bîlă şi Paul Dinu), Vlădeşti (instructor Roxana Sorică), Buneşti, Mihăeşti (instructori Ion Glodeanu şi Horia Ceauşu), dar şi despre Slatina, din judeţul Olt, unde sportivii sunt pregătiţi de către antrenorul voluntar Cristian Rezeanu. Toţi medaliaţii amintiţi mai sus sunt antrenaţi de Cristian Rezeanu. Aceştia vor fi prezenţi şi la Campionatul Mondial de Karate Shotokan, de la finele lunii mai.

În mai şi iunie, la Vâlcea se va desfăşura Cupa „Sen Sport” şi Cupa României la Para-Karate, pentru sportivii cu dizabilităţi din România

La şapte ani de la înfiinţare, clubul Sen Sport se pregăteşte pentru două evenimente importante. Pe 18 mai, Andreea Bîlă şi colegii săi vor organiza Cupa „Sen Sport”, dedicată sportivilor începători. În iunie, de Ziua Copilului, în chiar în prima zi de vară, Sen Sport va reuni la Vâlcea sportivii cu dizabilităţi din toată România. Aceştia sunt aşteptaţi să participe la Cupa României la Para-Karate. Programul activităţilor derulate în cadrul Sen Sport va continua cu un cantonament de 5 stele, după care se dă startul tradiţionalelor cursuri de înot, de la piscina Posada. (S.S.)