Săptămâna viitoare începe Cupa Râmnicului la minifotbal

Vlascu Constantin gala DSJ* încă se mai fac înscrieri pentru cei interesaţi să participe la această competiţie, care se va încheia pe 21 mai

Asociaţia Judeţeană „Sportul pentru Toţi”, condusă de Constantin Vlaşcu, va demara, imediat după sărbătorile pascale, o nouă competiţie de minifotbal. Este vorba despre Cupa Râmnicului, turneu care anul trecut a reunit la start peste 60 de formaţii. Şi la ediţia din acest an sunt aşteptate multe echipe. Se pot înscrie grupări reprezentând diverse societăţi, instituţii sau chiar echipe de cartier. Cei interesaţi să participe la Cupa Râmnicului îşi pot anunţa prezenţa la Constantin Vlaşcu (acesta poate fi contactat la nr. de telefon 0723.594.045). Până acum, peste 20 de echipe şi-au rezervat un loc la Cupa Râmnicului, competiţie care va debuta pe 4 mai.

Meciurile se vor desfăşura în fiecare zi, pe terenul sintetic de la stadionul „Municipal” din Zăvoi între orele 19.00 şi 20.30. Turneul se va încheia pe 21 mai. La final, AJSPT împreună cu Primăria Râmnicului şi alţi parteneri vor premia primele patru clasate cu diplome, cupe, medalii şi echipamente sportive. De asemenea, organizatorii vor acorda şi câteva plachete, pentru fairplay, cel mai bun jucător, cel mai bun portar şi alte astfel de premii individuale. (S.S.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button