Liga IIIFotbal

Săptămâna viitoare, campioana Superligii vâlcene începe seria meciurilor amicale. Viitorul Dăeşti va întâlni o echipă de Liga a III-a

Conducerea clubului dăeştean a stabilit un prim meci amical. După reunirea din 15 iulie, campionii Superligii vâlcene vor merge în judeţul Olt. Vineri, 19 iulie, de la ora 17.00, Octavian Vasile şi colegii săi vor da piept cu CSM Slatina, echipă nou-promovată în Liga a III-a, la fel ca şi Viitorul Dăeşti. Formaţia olteană s-a întărit puternic în această vară. Au venit câţiva jucători cu experienţă. De asemenea, şi în staff-ul tehnic au apărut noutăţi. Bobi Verdeş face echipă cu piteşteanul Mihai Ianovschi, care a fost adus la Slatina pe postul de director tehnic. În lotul grupării din judeţul vecin se mai află şi fotbaliştii vâlceni Grigore Ceapă, Ovidiu Popescu şi Adrian Stănică.

În afara partidei cu CSM Slatina, în perioada de pregătire trupa lui Gabi Mangalagiu şi George Popolan va mai da piept cu Unirea Bascov, dar şi cu Flacăra Horezu. Nu au fost stabilite încă detaliile legate de datele de desfăşurare ale acestor amicale. Cu siguranţă, în afara acestora, Viitorul Dăeşti va mai disputa şi alte meciuri de verificare.

În ceea ce o priveşte pe CSM Slatina, după duelul cu Viitorul Dăeşti, care va deschide seria meciurilor amicale, le va mai înfrunta pe Rapid Bucureşti (27 iulie), Unirea Bascov (7 august), FCM Alexandria (10 august) şi Universitatea Craiova II (17 august). Startul Ligii a III-a se va da pe 23 august. (S.S.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button