Acasă Liga III Samson revine la Horezu, dar din postura de adversar al Flacărei. La...

Samson revine la Horezu, dar din postura de adversar al Flacărei. La fel şi Georgescu. Horezu – Dăeşti se joacă sâmbătă, de la ora 17.00

343
0

Fundaşul Samson Nwabueze şi englezul Mike Ogboin, jucător de profil ofensiv, au ajuns, de câteva săptămâni, la Dăeşti. S-au pregătit cu echipa antrenată de Mangalagiu, Giurcă şi Geantă, însă nu au avut drept de joc pentru meciul de Cupa României şi cel din prima etapă a Ligii a III-a, disputate săptămâna trecută de trupa din Fedeleşoiu. Oficialii Viitorului au făcut toate demersurile pentru ca zilele acestea să rezolve partea legată de formalităţi, astfel încât ambii să fie la dispoziţia antrenorilor pentru acest joc. Astfel, sâmbătă, 19 septembrie, Samson se va întoarce la Horezu, dar din postura de adversar al Flacărei. La fel şi Radu Georgescu.
Deşi joacă pe teren propriu, iar în sezonul trecut a ocupat o poziţie superioară celor de la Dăeşti, de această dată gruparea din Treapt nu porneşte drept favorită la câştigarea derby-ului local din Liga a III-a. A pierdut jucători importanţi în această vară, cei mai mulţi cu experienţă, printre care Cioablă, Ciprian Dinu, Radu Georgescu. Mingea este, însă, rotundă şi orice se poate întâmpla. Confruntarea dintre Horezu şi Dăeşti va avea loc de la ora 17.00. (S.S.)