Acasă Liga III S-a schimbat antrenorul, nu și norocul dăeștenilor! Remiză albă cu Deva

S-a schimbat antrenorul, nu și norocul dăeștenilor! Remiză albă cu Deva

514
0

Oficialii echipei Viitorul Dăești sperau să obțină maxim de puncte din ultimele două etape din acest an, din Liga a III-a. Planurile de acasă nu s-au potrivit cu cele din ”târg”. La debutul antrenorului Petre Gigiu ca principal la Dăești, Viitorul a obținut doar un punct din confruntarea cu CSM Deva. Partida s-a încheiat cu o remiză albă, scor 0-0, deși ambele formații și-au creat ocazii de gol. Debutul partidei a aparținut gazdelor, însă ulterior s-a mai echilibrat jocul. Atât cei de la Dăești, cât și cei de la Deva au cerut, la un moment dat, acordarea unor lovituri de pedeapsă.

Petre Gigiu a început acest joc cu: Marinoiu – Vasile, Bărbuți, Samson, Roșianu, Rizea, Iordache, I. Marian, Georgescu, Talpoș și Costea.

Formația din Fedeleșoiu a strâns opt puncte în 9 meciuri. Mai are de jucat o singură partidă în acest an, cu Minerul Costești. Mai poate urca cel mult un loc în clasament, de pe 7, pe 6, asta dacă va câștiga cu Minerul, iar Flacăra Horezu nu mai obține niciun punct din ultimele două meciuri.