Fără categorieLiga IVFotbal

„S-a dovedit încă o dată că play-out-ul nu e deloc potrivit pentru fotbalul judeţean”

Florin Oprescu* spune preşedintele echipei Viitorul Păuşeşti Măglaşi, Florin Oprescu

AS Pietrari şi-a anunţat retragerea din Liga a IV-a, iar recent a apărut şi zvonul că o altă echipă din Seria Nord ar putea abandona înainte de începerea play-out-ului. Este vorba de Sportul Genuneni, care nu s-a prezentat runda trecută, la Lotru Brezoi. Problemele legate de recompunerea calendarului competiţional al play-out-ului, pentru patru echipe (poate chiar doar pentru trei!) l-au făcut pe preşedintele echipei Viitorul Păuşeşti Măglaşi, Florin Oprescu, să ia în calcul o variantă inedită de desfăşurare a campionatului.

Oprescu vrea „triunghiulare”, dacă se va retrage şi Sportul Genuneni

„Vom juca în patru în play-out, după ce AS Pietrari s-a retras din campionat. Dacă însă va abandona şi Sportul Genuneni, cum s-a zvonit, atunci este evident că nu se mai poate respecta vechiul calendar, deoarece vor fi etape la rând când vor sta toate echipele. Ar fi jalnic aşadar să jucăm câte un meci la două sau trei săptămâni! Tocmai de aceea, îl voi suna pe nea Jackie (n.r: preşedintele AJF, Constantin Pintilie), pentru a-i spune că, dacă vor mai rămâne doar trei echipe, ar fi mai bine să fie organizate nişte «triughiulare», de către fiecare echipă pe rând (Budeşti, Băile Olăneşti şi Păuşeşti Măglaşi), într-o ordine care ar urma să fie stabilită prin tragere la sorţi. Adică să mai jucăm de câte 3 ori fiecare cu fiecare, şi cu asta basta! Să intrăm în vacanţă până de Paşti, pentru că n-ar avea rost să ne întindem cu sezonul până în iunie şi să mai jucăm doar patru meciuri în patru luni!”, a subliniat Oprescu, iar apoi a adăugat: „Eram sigur că aşa se va întâmpla în play-out, dacă se vor retrage unele echipe. Play-off-ul merge cât de cât, dar play-out-ul a creat probleme mereu şi s-a dovedit încă o dată că nu e deloc potrivit pentru fotbalul judeţean”. (N.C.)

Articole Similare

One Comment

  1. Bravo nea florine, arata tu bubele ajf, daca altora le e frica… da vezi sa nu te suspende si pe mata ale nea jackie, ca pe ceas.

Lasă un răspuns

Back to top button