Fără categoriePolitica

Romeo susţine că DNA a luat documente pentru perioada în care primar era candidatul „Albă ca zăpada”

romeo radulescuPe Romeo Rădulescu l-a amuzat teribil lipsa de inspiraţie şi de imaginaţie a PNL Vâlcea, care s-a pripit şi a lansat candidaţii liberali din judeţ la sala mare a Consiliului Judeţean, în care încap 2-3 sute de persoane. Mulţi liberali au stat pe scări sau afară şi şi-au înjurat liderii de la Bucureşti, în timp ce Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, pentru care s-a pus în scenă toată mascarada, au stat numai cu nasul în telefoane. „PNL a fost foarte neinspirat să facă lansarea la CJV şi nu doar din cauza recentelor percheziţii făcute acolo, ori a începerii urmăririi penale împotriva lui Gică Păsat. (…) Eu consider că PNL se degradează pe zi ce trece”, a afirmat deputatul PSD şi, ce-i drept, PNL Vâlcea s-a cam dus pe copcă de tot, întrucât promovează lichele, îndepărtează membrii valoroşi, administrează prost judeţul şi nu a schimbat nimic în bine, ba din contră, faţă de perioada mandatului regretatului Ion Cîlea.

Păsat, omul lui Buican, s-a remarcat cu zero investiţii noi în infrastructură, zero locuri de muncă, zero transparenţă. Preocupările grupului de interese liberal au fost legate de numiri în funcţii, contractele de la CET etc..
Romeo Rădulescu a spus vreo două şi despre Gutău, considerând că acesta nu este favorit în lupta pentru primărie, cum încearcă unii să manipuleze. „Electoratul din Rm. Vâlcea se uită la candidaţi şi spune: ăla, da (n. red. – adică el), ne-a reprezentat cu cinste, celălalt (n. red. – aluzie la Gutău), aoleu!, iar a venit să facă aia şi ailaltă şi ne spune că e Albă ca zăpada. Sunt convins că şi lumea din oraşul nostru vrea o clasă politică curată, iar alegerile din iunie se va demonstra acest lucru! Eu sunt un om în regulă, n-am probleme, dar mi-e ruşine că, în fiecare zi, când deschid Internet-ul, văd arestări pe bandă rulantă dintre politicieni. Mă îndoiesc că râmnicenii doresc în funcţii oameni pe care, atunci când îi roagă ceva, prima oară cer mită”, a argumentat candidatul PSD. Romeo Rădulescu a anticipat din nou că, în cazul în care va câştiga alegerile principalul său adversar, Gutău, acesta va ajunge din nou după gratii. „Îşi permite Râmnicul încă un eveniment de acest tip (primarul să fie arestat)?”, a întrebat, retoric, social-democratul. Nu în ultimul rând, candidatul PSD a ţinut să precizeze că DNA nu a ridicat niciun document de la Primăria Râmnicului care să aibă legătură cu el: „Cereţi pe legea 544 ce a solicitat DNA-ul şi veţi vedea. În cazul meu, nu există suspiciuni de corupţie. DNA n-a luat nimic despre mine. A cerut punerile în posesie din 2006-2008. A cerut şi cele două ceasuri din Centru şi Ostroveni, care au costat peste 3 miliarde şi nu mai merg, dar şi exproprierile pentru bretelele de la pasaj”.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button