Romeo sugerează că Gutău şi-ar face-o cu mâna lui. What?

Romeo Radulescu– „Nimeni din echipa PSD nu a făcut şi nu a dat flyere. Am văzut că a fost acuzat domnul Amza. Nu este adevărat!”, a declarat candidatul social-democrat

Mircia Gutău a arătat cu degetul către PSD după ce, în Râmnicu Vâlcea, s-au distribuit flyere denigratoare la adresa sa. Pesediştii spun însă că acuzaţiile fostului edil sunt nefondate şi nu exclud varianta ca el însuşi să fi recurs la astfel de „manevre”. Revenind asupra acestui subiect, tocat deja de câteva săptămâni, zilele trecute, Mircia Gutău a afirmat că l-ar fi văzut personal, în zona Ostroveni, pe Valeru Amza, unul dintre consilierii municipali PSD, scoţând din portbagajul maşinii astfel de flyere, pe care apoi le împărţeau orfani de la casele de copii din oraş.

Candidatul social – democrat la primărie, Romeo Rădulescu, şi-a făcut cruce când a auzit asta şi a transmis că este o minciună sfruntată. „Nimeni din echipa PSD nu a făcut şi nu a dat flyere. Chiar am văzut că a fost acuzat domnul Amza. Nu este adevărat. Eu nu am văzut aceste flyere. Cred că cineva se victimizează. PSD nu este implicat în această acţiune”, a explicat Romeo Rădulescu, menţionând că, dacă vrea să-l atace pe Gutău, o face pe faţă, nu altfel.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button