Acasă Diverse Robert Sinişteanu va fi selecţionerul reprezentativei Vâlcii

Robert Sinişteanu va fi selecţionerul reprezentativei Vâlcii

177
0

Elevul de la Arte, care a avut ideea organizării unei competiţii juvenile de minifotbal, cu implicarea lui Adrian Comănescu, Robert Sinişteanu, a fost ales de către liderii echipelor să fie selecţioner al Ligii Juniorilor Vâlceni pentru câteva meciuri demonstrative care se vor desfăşura la Arenele Traian, probabil în deschiderea Campionatului Naţional de seniori, cea mai importantă competiţie din România de minifotbal, care va avea loc în iulie.
”Pe durata mandatului meu de preşedintele al Ligii Juniorilor Vâlceni de până acum am atras în Liga Juniorilor Vâlceni 3 echipe noi, am organizat competiţiile sezonului de vară, Cupa Oraşului şi urmează altele asemenea. Am dezvoltat popularitatea Ligii, am venit cu noi propuneri ce au fost foarte apreciate de către liderii de echipă (campionatul virtual de FIFA, observatori şi cameramani la meciuri, imnul naţional la meciurile finale, selecţionata Ligii Juniorilor Vâlceni şi competiţiile organizate de mine). Metafora a părăsit Cupa Ligii Juniorilor Vâlceni încă din faza grupelor, dar parcursul bun din campionat şi jucătorii ce încă sunt daţi la cele mai mari cluburi din ligă încă păstrează clubul drept o piesă importantă a Ligii. Metafora are cel mai organizat proiect din Liga Juniorilor Vâlceni şi este singurul club cu plan de oficializare”, a precizat Sinişteanu, despre implicare sa şi proiectul de suflet, Metafora.

Elevul de la Arte are planuri mari cu Metafora

Proiectul «Asociaţiei Fotbal Club Metafora 2021» se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea ca alternativă de activitate sportivă cu scopul de a promova actualele noastre secţiuni (fotbal, minifotbal) în rândul băieţilor.
«Sportul rege» este practicat de către foarte mulţi copii, puţini dintre ei însă ajung să facă pasul spre ceva cu adevărat măreţ. Ne dorim să ajutăm micii fotbalişti să îşi dezvolte pasiunea, fără prejudecăţi şi inhibiţie, urmărindu-se compensarea activităţilor unilaterale, combaterea sedentarismului, a stresului şi a supraalimentaţiei.
Fotbalul este un sport foarte iubit mai ales de către băieţi, dar şi de către fete. Dar multi copii, din cauza prejudecăţilor au încă acea reţinere de a-l practica în mod organizat. Proiectul Metafora doreşte să aducă acasă jocul de fotbal ca alternativă asemenea altor sporturi de echipă.
Dorim să participăm la dezvoltarea personală a copiilor. Vom susţine şedinţe individuale şi colective pentru dezvoltarea acestora şi ne propunem să pregătim şi să redirecţionăm jucători la cel mai înalt nivel. Se pune accent pe pregătirea copilului încrezător în propriile forţe, gata să joace din plăcere şi să lupte pentru performanţă. Un mare accent se va pune şi pe dezvoltarea activităţilor, a cooperării în mijlocul grupului şi a fair-playului. NU NE DORIM DOAR UN CLUB CU COPII SĂNĂTOŞI CE FAC MIŞCARE. DORIM SĂ OBŢINEM ŞI PERFORMANŢĂ ŞI SĂ DEVENIM UNA DINTRE CELE MAI BUNE ECHIPE DE CLUB PENTRU COPII ŞI JUNIORI DIN ROMÂNIA. Vizăm o dezvoltare corectă a activităţilor noastre şi dorim să punem umărul prin ceea ce facem la dezvoltarea fotbalului românesc ce ne oferă tot mai puţine motive de bucurie. Credem în puterea exemplului şi în şansele copiilor noştri de a face performanţă la cel mai înalt nivel şi le vom fii alături pe toată durata ce o vor petrece la noi. Ne asumăm responsabilitatea de a construi modele pentru societate, prin activitatea ce o desfăşurăm.
Încercăm să oferim un climat motivaţional pozitiv pentru insuflarea unor valori esenţiale în sport, fair-play-ul, respectul, dorinţa de a fii cel mai bun. Oferim oportunitatea fiecărui copil de a se exprima pe teren, prin fotbal. Le oferim copiilor şi suport moral, emoţional şi mental, prin sesiuni de mentorat dedicate nevoilor lor.
Pasiune, disciplină, implicare, sprit de echipă, performanţă!
Metafora şi Academia Steaua Adevărată: «Împreună pentru găsirea, pregătirea, cultivarea şi redirecţionarea viitoarelor talente!» Contact: 0771514418 ( Robert Sinişteanu)
• Comunicat Robert Sinişteanu