Robert Gherghe a declanşat NEBUNIA la Cernişoara!

Cavalerul Trac Cernisoara• atacantul de la Cavalerul Trac Cernişoara a înscris unicul gol al partidei şi a detronat lidera CS Şirineasa (1-0)

Robert Gherghe a fost, din nou, eroul echipei sale, Cavalerul Trac Cernişoara. Week-end-ul trecut, el a reuşit să înscrie unicul gol, în minutul 85 al partidei CS Şirineasa, pe care a detronat-o de pe prima poziţie a clasamentului Superligii. Petre Băiaşu a fost inspirat, introducându-l pe Gherghe pe teren în minutul 65. „A fost un meci intens disputat. Am meritat victoria. Am avut ocaziile mai clare, mai importante. Este un rezultat de moral pentru noi, mai ales că am pierdut la Călimăneşti, unde, cu mai multă concentrare, puteam obţine măcar un egal. Nu trebuie să ne entuziasmăm prea mult după această victorie. Mai avem multe jocuri importante de disputate”, a spus Petre Băiaşu.

Mădălin Dobre recunoaşte că „tracii” au meritat victoria

Mădălin Dobre, managerul general de la CS Şirineasa, a precizat că tracii au meritat din plin cele trei puncte şi că, de acum, prima şansă la titlu revine noii lidere Cozia Călimăneşti. „Trebuie să fim realişti că această înfrângere ne poate costa campionatul. Noi am jucat slab. Nu meritam să câştigăm. Acum, va trebui să învingem în toate meciurile care ne-au mai rămas de disputat. Oricum, Cozia este, în momentul de faţă, principala favorită la câştigarea titlului”, a spus Dobre. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button