Acasă Economie REŢEAUA DE RETAIL MAGAZINE DIANA SE EXTINDE

REŢEAUA DE RETAIL MAGAZINE DIANA SE EXTINDE

90
0

Reţeaua de retail Magazine DIANA a bifat sâmbătă, 06 noiembrie, inaugurarea magazinului cu numărul 67.
Cel de al cincilea Magazin DIANA deschis de la începutul acestui an este amplasat în Râmnicu Vâlcea, cartierul Nord, strada Republicii, nr.18 A, la parterul blocului Emar Grup şi dispune de locuri de parcare proprii.
Noul magazin respectă conceptul şi design-ul întregului lanţ. Cu o suprafaţă de vânzare de 250 de metri pătraţi, propune o sortimentaţie de peste 3.000 de produse, alimentare şi nealimentare, cu game structurate pe toate segmentele de preţ. Vitrina asistată oferă produsele din portofoliul DIANA – carne proaspătă şi preparată, produse şi preparate din carne, iar zona de fructe şi legume este aprovizionată de producători locali.
Formatul noului magazin este unul accesibil şi practic, categoriile şi subcategoriile de produse fiind poziţionate astfel încât cumpărătorii să beneficieze de experienţe de cumpărături de calitate, plăcute, fără întreruperi, cât mai simple şi rapide.
Magazinul DIANA Republicii este deschis de luni pînă vineri în intervalul 07.00 – 21.00, între 07.00 – 20.00, sâmbăta, şi între 07.00 – 18.00, duminica.

Magazine DIANA – Mereu proaspăt şi la îndemână