Acasă Liga III ”Am respectat competiţia. Ne-am dorit să mergem mai departe, să aducem o...

”Am respectat competiţia. Ne-am dorit să mergem mai departe, să aducem o echipă de Liga I la Vâlcea. Rămânem datori pentru anul viitor”

211
0

Primarul comunei Dăeşti, George Popolan, şi-ar fi dorit ca Viitorul să aducă o echipă de Liga I la Fedeleşoiu, însă Dăeşti s-a oprit în turul 4 al Cupei României. Popolan speră ca anul viitor visul să i se împlinească, iar până atunci Viitorul să aibă rezultate bune în Liga a III-a.

”Până aici a fost. Păcat că nu am reuşit să trecem şi de acest obstacol. Am respectat competiţia, ne-am apărat corect şansele, ne-am dorit să mergem mai departe, să aducem o echipă de Liga I la Vâlcea. Rămânem datori iubitorilor fotbalului vâlcean pentru anul viitor. A fost un meci greu cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu, o echipă de Liga a II-a. A trebuit să jucăm şi prelungiri. Am pierdut în ultimul minut. Poate la loteria loviturilor de departajare am fi avut noroc, ca data trecută. Asta a fost… Acum ne concentrăm pe campionat. Urmează un meci greu cu Cisnădie, mai important decât acesta. Sper că băieţii se vor reface din punct de vedere fizic. Vor reveni cei suspendaţi, dar din păcate nu şi cei depistaţi pozitiv la testul pentru Coronavirus. Au repetat testele şi sunt tot pozitive. Avem patru jucători în izolare. E o situaţie grea pentru toată lumea, criza sanitară se adânceşte şi ne dă cu totul peste cap. Sunt afectate toate sectoarele, nu doar fotbalul. Sper să fie bine. Sâmbătă, ne dorim cele trei puncte pentru a ajunge acolo unde ne este locul, în primele patru echipe ale acestei serii. Obiectivul pentru acest final de an este să câştigăm fiecare meci şi să ne clasăm în primele patru echipe. Sper ca băieţii să fie la capacitate maximă. Cu o victorie ne apropiem de locurile fruntaşe şi ne îndepărtăm de zona nisipurilor mişcătoare, unde nu este foarte confortabil să te afli”.